Sari la conținut

Cristian41

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    București
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Yamaha fjr
  • Numar Moto
    130 fjr

Informații profil

  • Motociclete detinute
    1200 gsa
  • Interests
    Ride and fun!

Vizitatori Recenți Profil

662 citiri profil

Cristian41's Achievements

  1. Am vazut unul de pe olx, da mi și link ul către al tău . Tks
  2. Va salut! Ma intereseaza un BMW k1200 r Și as dori sa stiu bune si rele despre acest model Din experienta voastra .va multumesc
  3. Salve, Am fjr ul de 6 ani si nici o problema, doar intretinere.
  4. Salve, gasesc aici un transportator pt o masina din Florenta la Bucuresti? Va multumesc!

  5. Salve, Am avut timp de 6 ani BMW e61 3000d,l am vândut acu o săptămana , revizia ulei si filtre cam 9 mil, volanta si ambreiajul acu vreo 3 ani au fost vreo 35 mil, compresorul de aer perne vreo 29 mil. In rest mici defecte, articulații si electronica.. In schimb motorul de 6 cilindri e fenomenal, m am distrat cu el la fel ca si cu mobrele. Câțiva mecanici mi au spus ca ideal ar fi motor de BMW in caroserie de Audi.. Acu ma uit dupa ceva mai nou totusi, măcar dupa 2010. Succes!
  6. atunci e posibil sa fie la fel si la mine... eu ziceam ca e ambreiajul sau rulmentii de roata ,asta e! trebuie sa l repar acum..
  7. Salut, La 990 meu adv am reusit sa i termin axul si pinionul de atac ,pe care vine lantul... Va rog o recomandare de mecanic/service, e din 2006,modelul S si aproximativ 70 mii km Multumesc!
  8. Având arcuri cu foi iti cam rupe ficații..eu am pus 2saci de nisip in bena sa fie mai Ok,am 4 usi si mai ramane 1,5 m de bena si mobra nu sta decat cu bena deschisă ..sa urci in sa direct in bena e cam dificil, iti trebui un pic de viteza sa nu te dezechilibrezi si apoi trebuie sa oprești cam brusc.eu nu am reușit decat căutând locuri sa aduc bena la nivel cu pământul sa pot încarcă si descarca singur mobra de200kg. Tot o remorca ar fi mai Ok.
  9. Salve, Tot pt a urca mobra in bena si a pleca cu ea mi am luat un isuzu d max in leasing, dar e destul de dificil sa urc mobra si sa o dau jos si cred ca pana la urma voi lega si o remorca moto...in rest bicla si orice altceva poti cara liniștit ..
  10. Cristian41

    KTM 990 SMR/T

    Salve! Si eu sunt fan KTM cu un 950 sm din 2005 si un 990 adv s din 2006....super mobre!
  11. Salve, Am un 990 adv si pt ca sa schimb uleiul la el desfac un sfert de mobra si imi ia vreo 2 sau 3 ore...la Yamaha , cealaltă mobra a mea, cam 15 min cu totul. Dacă ma intrebi pe care m as da zilnic ar fi ktm ul!
  12. Salve! Focsani - Tg Secuiesc est f ok! chiar frumos! recomand de dat cu moto.
  13. Salve, Am acelasi tip de motor si caut sa inlocuiesc evacuarea .....cum se aud oare? ai silencere montate?mai trebuie facute ceva adaptari? ms!
  14. Am trecut de 75 mii km si e din 2006... Poate a schimbat o macaronarul care a avut o înaintea mea..
  15. Salve, Cati km are Ktm ul? de ce s-a ars pompa ?ce an e? sa stiu sa ma pregatesc si eu...
×
×
  • Creează nouă...