Vali__ Postat Iulie 25, 2023 Share Postat Iulie 25, 2023 Salutare! Am o motocicleta adusa din afara romaniei (germania) care este limitata la 25kw cu toate actele in regula dar se prezinta cu limitatorul scos, precizez ca limitatorul a fost scos fara aviz sau sa fie înregistrat intr-o baza de date oficiale, adica a fost scos acasa:) In momentul înmatriculatrii, poate depista lipsa acestui limitator si sa-mi înregistreze direct puterea initiala? Fiind posesor de A2, sa ma trezesc cu motocicleta de A ar fi de-a dreptul un cosmar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Iulie 25, 2023 Share Postat Iulie 25, 2023 Daca ai scos limitatorul acasa, pune-l inapoi si that's all, folks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali__ Postat Iulie 25, 2023 Autor Share Postat Iulie 25, 2023 18 minutes ago, Razmar said: Daca ai scos limitatorul acasa, pune-l inapoi si that's all, folks Nu il am, de asta intreb sa stiu la ce ma pot astepta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 25, 2023 Share Postat Iulie 25, 2023 @Vali__ Cumperi acelasi tip de limitator (daca este specificat in acte) si il instalezi pe mobra inainte sa te prezinti cu ea la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate