Sari la conținut

Contabil

Super Membru
 • Număr conținut

  1.843
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Contabil

 • Rang
  Expert

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucuresti / Berceni
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  Ninja 300/13
 • Numar Moto
  -
 • Club
  -

Informații profil

 • Motociclete detinute
  CBR 125R

Vizitatori Recenți Profil

752 citiri profil
 1. Contabil

  Care-i numarul tau norocos?

  1. Ivan: 15 2. Conta: 11 3. Taz: 40 4. Bub: 26 5. Paca: 28 6. Cristi: 37 Marcat!
 2. Contabil

  Care-i numarul tau norocos?

  Ciudate's caile si indexarilor clujului, dar hai cu al 6-lea nr. ! Nea Ivane, chiar contez pe tine! Si ordine-n catalog este aceasta: Bub 26 Conta 11 Conta 13 taz 40
 3. Contabil

  Care-i numarul tau norocos?

  multumesc de info. , il astept si pe dl. Ivan .... cu drag! PS. Cu ce realizari face dn. Ivan, din contabil as dori sa devin economist ...... pot lua concediu de alaltaieri, retoactiv?
 4. Contabil

  Care-i numarul tau norocos?

  Bub 26 Conta 11 Conta 13 PS. astept taz, cristi, pacaliciosu,, ..... aia vechi!
 5. Contabil

  Care-i numarul tau norocos?

  Vrajeala multa de cind n-am mai venit, un belet la loto se poate? PS. Unde-s numerele norocoase de altadata?
 6. Contabil

  06.10.2018: Bucuresti --> Lepsa

  " Personal ma uit cu admiratie la unul care imi intoarce casca pe cap, nu dau buzna sa-i bat obrazul." Acum vreo 2-3 ani prin transalpina am fost depasiti pe o curba strinsa cu +5-10 km/h, m-am uitat cu admiratie la acei motociclisti. La prima oprire le-am spus colegilor de drum ca au trecut baietii MARI pe linga noi ..... mobre puternice, siguri pe ei, o placere sa-i vezi.
 7. Contabil

  E viitorul electric?

  Pai, din ce inteleg eu, este sub limita cerintei producerea de energie "verde". 18 panouri, am acoperit placa auto a 2 masini.
 8. Contabil

  E viitorul electric?

  Mai mult ca sigur!
 9. Contabil

  E viitorul electric?

  Interesant va fi pe viitor, care va fi pretul platit pe 1w de la un "furnizor" casnic fata de un furnizor public .... aici se vor vedea :mogulii", eu am si o casa pe care am ceva panouri solare. PS. Nu vorbesc de vapoare, etc. , este vorba de "casnici", care in pricipiu, ar trebui sa folosesca energia produsa, oricind si oriunde, ca si ei. PS.2 Vorbesc daca as trece pe un sisten ongrid.
 10. Contabil

  E viitorul electric?

  Eu am fost la unul din ingineri si am observat ca avea un smart electric la incarcat, l-am intrebat daca este multumit .... raspunsul a fost ca in oras, numai cu ala merge (are si una pe carburant). Asa ca ....
 11. Contabil

  Problema pornire motocicleta

  Am subinteles cu totii asta, spor la reparat mobra cu o cheltuiala cit mai mica!
 12. Contabil

  Problema pornire motocicleta

  Ce frumos a spus-o Falkenberg .... m-ai facut invidios omule! @ Raducaescovan PS. La mobra mea, daca-i butonul pe off nu face nimic, nu invirte, nu zdrangane ..... nimic. De aceea m-am gindit la el, pacat ca nu fost de folos sfatul.
 13. Contabil

  Problema pornire motocicleta

  Pacat, speram sa scapi mai ieftin! Eu am reusit s-o fac din mers, am crezut ca am "consumat" motocicleta. Binenteles ca am ris ca prostul citeva minute, dupa ce mi-a luat ceva secunde sa-mi amintesc pe unde era intrerupatorul .... nu-l folosesc niciodata.
 14. Contabil

  Problema pornire motocicleta

  Vezi ca pe ghidon in dreapta (cu acceleratia) ai un comutator (de obicei e rosu), schimba-i pozitia si poate o ia, macar sa fie doar asta. Nu-i nici o rusine, eu il apas din gresala, si prima reactie de obicei este .... hai c-am reusit s-o stric, in sfirsit am motiv sa-mi iau alta. PS. Vezi ca electricianul sa fie specializat pe mobre!
 15. Contabil

  Problema pornire motocicleta

  O fi apasat butonul ala de taie motorul?
×