Jump to content

Contabil

Super Membru
 • Content Count

  2,170
 • Joined

 • Last visited

About Contabil

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti / Berceni
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  Ninja 300/2013
 • Numar Moto
  -
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  CBR 125R

Recent Profile Visitors

1,231 profile views
 1. Am pus bateria la incarcat (avea sub 12v), sa-mi spui de unde plecam. Sper ca ora ramine 9.30 ..... ca trebuie s-o pun la loc pe pocnitoare, si la mine e ceva de treaba.
 2. Multi ani Cristian 1! (cu intirziere) .....tot sagetator ....
 3. Salutare, a venit vremea sa schimb acumulatorul de la telecomanda (TRS-9) a alarmei moto Scorpio SR i900 (nu mai tine curent in ea). Am intrat pe site-uri si l-am gasit (original) la 19.95$+35$ transportul ... mi s-a parut cam mult. In cele din urma, am desfacut pager-ul si gasesc un amarit de acumulator Li-po de 3.7v, 240mAh si dimensiuni :~ 30mm x 20mm x 5mm cu codul de 502030. Bagat din nou google ..... si gasit mai multe oferte cu Lipo de 3.7v si 250mAh la pretul de ~23 LEI in romanica. V-ati mai schimbat careva acasa acumulatorul de la acest tip de pager, sau stiti alte variante mai bune? Multumesc anticipat! Ps. Variante mai bune ..... ma refer la caracteristici tehnice, nu la cost.
 4. Ii grabeste cineva? Vise frumoase deocamdata cu electricele ....
 5. Ar cam trebui ..... mai auzisem eu de o speta ciudata, rezolvata cu brio. @Initiator .... sa te bucuri de ea!
 6. Acesta: https://www.hornbach.ro/shop/Stabilizator-de-tensiune-cu-servomotor-Well-Constant-1000VA-600W/6827661/produs.html Nu cunosc modul de functionare, am observat doar ca sint pe relee sau servomotoare. Mergea si unul mai mic, dar diferenta de pret ar fi fost minora ...... am zis sa mearga mai lejer. Omul asta mi-a recomandat, foarte sigur pe el, cred ca a durat 20 min. cu stecher, senzor, parametrizarea centralei si telefoane din minut in minut de la clientii lui (cu programari, intrebari, etc). M-a convins faptul ca tocmai instalase la alti clienti ultimile 2 buc. ale lui, si nu s-a oferit sa vina el cu altul, doar mi-a spus ca le gasesc in magazine pe la 200 lei.
 7. A venit ieri dimineata cel cu care vorbisem, am un genus one si mi-a recomandat un stabilizator cu servomotor .... a schimbat 2 placi de baza saptamina trecuta (nu pe garantie fiindca nu acopera fluctuatiile de tensiune ale enelului), nu stiu daca se referea strict la modelul meu de centrala. Asa ca merg la magazin sa-mi cumpar un stabilizator, ca el nu mai avea. Ca si montaj .... totul ok, citisem ca modelul meu avea un bubuit cind pornea flacara la unele, mi-a explicat ca sint datorate in marea majoritate de parametizarea si instalarea proasta, n-a fost cazul la mine. Toate cele bune, si bafta cu noua centrala!
 8. Salut, daca gasesti, pune-ma si pe mine in legatura, sint in aceeasi situatie. Ma tot paseaza persoana cu care am vorbit. Multumesc anticipat!
 9. Pai, daca-l pune pe stander si-i da +6000 ...... nu mai este nou, poate sa-l inscrie? Acum am citit tot textul .... este sh, din cauza virstei.
 10. Sigur au ris toti. Buba e ca noi raminem cu drumurile si mai ales cu cozile, la Ilfov e jale, de multe ori m-am gindit sa-mi schimb buletinul iar pe Bucuresti. Cred ca initiatorul ar trebui sa calculeze taxele vamale "dus-intors" pentru Moldova.
×
×
 • Create New...