Jump to content

Contabil

Super Membru
 • Content Count

  2,250
 • Joined

 • Last visited

About Contabil

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti / Berceni
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  Ninja 300/2013
 • Numar Moto
  -
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  CBR 125R

Recent Profile Visitors

1,444 profile views
 1. Alea erau niste teme promovate de fiecare scoala in parte, in modul ei ...... tu retineai ce te ducea capul. Ma bucur mult ca ai treaba prin "orgada" ta, din pacate, nu o explicare aprofundata sexuala rezolva sit. in mediile defavorizate ...... cu atit mai putin copiilor sub o anumita virsta. A ok, daca vrei ca o tinara rominca de cea mai slaba educatie sa nu ramina gravida cu un eoropean (adica nu vrea el), ii explici de prezervativ, daca nu vrei ca o tinara romanca de cea mai slaba educatie sa se .... sex aiurea cu un eoropean, baga-i ceva in scoala aia ..... nu sex, e clar? Era un banc, barbatilor 30ani le plac femeile de 20 ani, barbatilor de 30ani le plac femeile de 20 ani, barbatilor de 40ani le plac femeile de 20 ani, barbatilor de 50 ani le plac femeile de 20 ani ..... ce altceva le place barbatilor? Contemporan ....... ALTCEVA! Daca n-ati inteles ceva .... luati legatura cu easy .... doar el mai scrie cum am reusit eu acum.
 2. Iane .... zi ce leat esti. Zau ar fi pt. mine ultima dorinta sa ne contrazicem pe un subiect ca acesta.
 3. Educatia sexuala a existat din vremuri vechi in capul multora ...... aici este probabil diferenta intre noi, n-am avut nevoie, si nici n-am sa am, atit eu cit si ai mei. Educatia rutiera ....... mai, noi vorbim serios, sau vorbim vorbe? Trebuie neeaparat sa scriu ca la examen de romina ... minim 50 cuvinte, ca sa par credibil .... sau ce.
 4. Nu-i adevarat! este vina tuturora care ies din lege. Dar de aici s-o dai in anti religie si pro lgbp ...... e cale lunga, desi o iei pe "ocolite" ..... este in trend. Bucurati-va de noua "cultura" contemporana" ...... am zis ca m-au lasat simturile, dar mi-am revenit dupa ce am discutat cu cei din domeniu.
 5. N-am idee de virsta ce o aveti, dar va rog din suflet sa cereti educatia sexuala pt. copiii (nepotii) dv. Pentru ai mei, ma ocup eu si sotia de acest aspect (cu si fara cei 7 ani de acasa). Sa cereti eventual din clasa a I-a, sa aiba timp sa se pregateasca de bac.
 6. Cu tot respectul pentru virsta si experienta, pe vremea cind se facea asa ceva (respectiv a dv.), era ca si acum .... o educatie sa nu stai in calea avioanelor pe pista (desi acum ai mult mai multe sanse sa patesti ceva). Facem educatie la educatie ..... din care n-o sa fie niciodata indeajuns, si niciodata suficient. Ne facem ca facem .....
 7. Bai, n-a existat nici o materie ... privind politia rutiera. Punct. Pe vremea cind eram eu mic, jucam fotbal pe Udriste, aceia are aveau masini (vreo 2-3), le mutau ca faceam miute pe strada aceea. Aceea era cea mai aglomerata strada din Bucuresti! cu masini.
 8. ????? Am ~ 50 ani, eu am invatat la 73 unde se termina Udriste, n-am avut materie politia rutiera sau mersul pe strada. Sint in sist. de invatamint legat prin sotie, spune-mi ceva nou, te rog. Nu confunda proiectele cu materiile, nu confunda 1 materie care poate fi inlocuita de 2-3-5-7 materii, economic vorbind.
 9. Din cite imi amintesc eu n-a existat in scoli vreodata materia predata Rutiera. Existau ceva campanii ale celor de la rutiera prin care constientizau pericolele mersului pe strada ..... si cam atit. Poti pune educatia sexuala ca si optional, dar se cearta cu cei care zic ca cei 7 ani de acasa inlocuiesc religia .... pina la urma gasesc ca este normal ca 1 materie sa fie inlocuita de 2-3 , sau cite or fi nevoie ( vezi educatie sociala, educatie sexuala, etc.). Cite "educatii" ar fi nevoie ..... ? Ps. in scoli se fac activitati de educatie rutiera, inca din invatamint primar, si concursuri tematice .... obligatorii, poate or fi milenarii mai putin potenti, sau prea mult tinuti in "brate"
 10. Am vazut mesajul la 10 fara 25, dar am citit textul tot ca medie de drum ...... n-am vrut sa incurc, 150 km/h in afara localitatilor n-ar fi fost o problema.
 11. Poate vorbea de fiscal ..... in weekend nu functioneaza!
×
×
 • Create New...