Jump to content

Contabil

Super Membru
 • Content Count

  2,101
 • Joined

 • Last visited

About Contabil

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti / Berceni
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  Ninja 300/2013
 • Numar Moto
  -
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  CBR 125R

Recent Profile Visitors

1,061 profile views
 1. Cind n-am fost eu linga tine si celalalt incepator? .... am avut o mica rabufnire, dar stiam ca-i Cristi in spatele vostru .... pe Cristi il stiu de mult! Om de treaba si bun.
 2. A .... nici gind, am vrut sa fie o evaluarea a ta .... in ceeace priveste cresterea capacitatii de a conduce sv-ul. Cred ca noi ne intelegem mai bine fata in fata .....
 3. @Flower-Power Hai sa ne intilnim inca o data peste 2-3 ani .... si atunci o sa vedem ce poate sv-ul tau ... fata de micuta mea. OK?
 4. Ce povesti? .... pe drum ai reactionat instinctiv corect la virajul mai atipic, ai crescut viteza de deplasare aproape constant, f.f.mica pt. mine, dar normala pt. o incepatoare "cruda", restul am spus mai sus ... ce cred eu despre mobra ta - ai sa te chinui cu ea. Din punctul meu de vedere, este bine sa ai o mobra mai mica ... pe care s-o duci in limitele ei de putere, dupa care s-o schimbi ...... nu sa ai o mobra pe ca sa poata mult mai mult decit poti tu, si s-o conduci cu frica si foarte tirziu ..... la ce poate ea cu adevarat. Dar este ... punctul meu de vedere. Eu apreciez la o mobra greutatea, ciclistica, pozitie, consumul (contabil ... ), viteza in limite rezonabile si rezervor pt. minim 350km.
 5. Mi-ar face placere sa ma plimb pe munti alaturi de v-stormul tau, daca ai un drum pe TA,TF,TB, SIPCA,ELENA .... da-mi si mie un PM. Imi pare ca ai un stil de mers apropiat mie ..... daca nu te deranjeaza, binenteles. PS. Fara incepatori!
 6. Cum spui tu ca e bine pentru tine .... asa e bine. Mie mi-a propus RuInCV sa merg pe triumful lui, de incercare, nu-mi e comod, fiecare tine la mobra in felul lui ..... + ca-l chinuiam pe ninjita. Multe multumiri RuInCV .... inca o data pt. intentie. Sufleteste am fost motivat la maxim de tine sa vin la tura aceasta.
 7. Scuze, n-am vazut ca ai postat .... trebuie sa incerci, altfel sint povesti .... pozitia este la fel cu a ta, agila, ciclistica de bicla, viteza f. ok pentru incepatori, nu te bate vintul la viteze mai maricele ....... si foarte usoara! 174kg cu plinul facut (17l), te duci +350km fara sa alimentezi. Ca idee ... eu m-am intors cu 1/2 rezervor fara sa mai bag benzina in Giurgiu la intoarcere.
 8. Ps. Ne mai vedem noi peste 2-3 ani .... am sa merg cu ea, si ai sa vezi ce poate .... la momentul respectiv (cind ai sa ai si tu ceva mai multa experienta).
 9. Crede-ma ca ai sa-ti schimbi radical impresiile dupa o inercare, se poate si pe a ta ..... dar te chinui din ce am vazut eu, pozitie, greutate .... dar este adevarat ca ai s-o schimbi f. tirziu. In afara schimbatului treptelor mai des ..... ai avea numai avantaje. Pe mine unul ma bate gindul s-o pastrez, chiar daca-mi voi lua una mai mare .... serios.
 10. @the mentalist Cea mai mica mobra a fost a mea, ca de obicei ...... Pacat ca nu obisnuiesc sa merg pe altele .... ca ar fi meritat sa incerce Power un pic ninjita.
 11. Ok .... mai citeste o data ce a scris baiatul, eu consider ca se interesa pe viitor, de altfel, v-a gasi un 400 la un pret rezonabil cind o sa aibe anii necesari. Daca ai ceva cu contabilii .... spune, ca nu-mi mai bat capul.
 12. Vezi pe siteul dat de colegul mai sus, ce pozitie ai pe mobra ..... cu cit este mai dreapta, cu atit este mai relaxanta pe drumuri mai lungi. Poti pune si in paralel 2 mobre. Cele recomandate de mine au o pozitie de sport-turing. Uite:
 13. CRB 125R, NINJA 300, NINJA 400, NINJA 650 ..... testate de mine la 1.64m inaltime. Ps. Culmea 400 si 650 sint un pic mai lasate decit restul .... si ma refer la mobre noi, cele sh sint chiar mai joase.
×
×
 • Create New...