Jump to content

Contabil

Super Membru
 • Content Count

  2,130
 • Joined

 • Last visited

About Contabil

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti / Berceni
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  Ninja 300/2013
 • Numar Moto
  -
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  CBR 125R

Recent Profile Visitors

1,125 profile views
 1. E totusi trist ca ar avea cineva nevoie de o masina din acel an, iar topicul trebuia inchis de mult timp.
 2. Contabil

  Motor

  La 16 anisori .... mopede! => 50 cc Scuze .... merge si a1 .... 125cc
 3. Ora si locul plecarii?
 4. Un pic de atentie la presiune nu strica, eu am cauciucul spate deformat din aceasta cauza.
 5. Se intilneste munte cu munte, dar om cu om ........ PS. Bogdane .... pe tine ramine treaba cu vremea! daca n-ai alta treaba simbata.
 6. Floricica .... esti fata de treaba! distractie maxima la petrecere . @BogdanIonita, @FlipperCo Eu ma ocup de slabirea fundatiei cotetului - treaba grea ...... voua v-o las pe aceea usoara, sa aranjati treaba cu vremea simbata. Ca bag de seama, a crescut viteza medie cu ceva zeci de km/h. Ne auzim pe vineri ... dupa ce fixati treaba cu meteo, pt. un traseu decent.
 7. Poate ne vedem totusi intr-o simbata, la mine duminica-i chiar zi de biserica (de obicei), m-as baga la o tura de +500km .. oriunde, sub 500 nu pornesc mobra pentru plimbari. In cursul saptaminii, mergem ca niste ciini scapati din lant, avem grija unii de altii (toti familisti) ..... dar dupa +10 ani de casatorie, nu se mai rupe lantul, nu crapa carabina .... pleci cu lant, cotet garamada dupa tine, abia dup-o goana de 2-300km incepi sa nu le mai simti. Propuneti traseu pe aici, si avem grija cu rindul de Floricica (dac-o vrea sa ne mai vada) simultan cu reprize de mers "vioi" .... sau vorbim pe PM si nu-i poluam topicul. PS. Maaare atentie la starea mobrelor ..... ma opresc in cazul oricarui incident ....... in afara celor de mecanica a acestora!
 8. Iti trebuie ceva rabdare si ceva drumuri in "gasca". Dupa cum vezi, nimeni nu te exclude, dar, coordonarea nu este in functie de tine. Ca sa-ti faci o impresie, mie mi-au trebuit vreo 2-3 ani sa cunosc citiva baieti cu care sa merg de placere ...... viteza, stil, lungime drum, si mai ales coordonare (noi mergem preponderent in cursul saptaminii). La drumuri mai lungute, tine cont ca te mai asezi si la masa cu colegii ..... asa ca adaugi la totate cele spuse, si o educatie apropiata de a ta, ca la masa, daca te ia unul cu ma, ba ..... si glume de "dorel" .... iti ramine mincarea-n git, iar alta data ii dai cu "pas". Asa ca sintem vreo 4-5, rar 6, din Bucuresti + 3 judete
 9. Contabil

  accident unirii

  Da, m-am inselat .... a ramas doar unul de care stiu eu. Oricum, consider ca daca chiar era nevoie de ele (garduletete), ar fi trebuit facute din alt material .... in nici un caz metal. Zi frumoasa!
 10. Contabil

  accident unirii

  Unde-s iubitorii de stilpuleti? ...... aceia de ne fac viata ordonata si .... frumoasa.
 11. Pentru mine, un timp bun, ar fi inca 20-25 ani prin poligonul "vietii" pe mobra, fara incidente majore asupra sanatatii mele. Pentru asta, mi-am luat morele cit mai bune (tehnic), si caut sa le pastrez asa ..... nu-mi iese tot timpul, dar incerc. Erata: mi-am luat mobrele
×
×
 • Create New...