Jump to content

Contabil

Super Membru
 • Content Count

  2,156
 • Joined

 • Last visited

About Contabil

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti / Berceni
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  Ninja 300/2013
 • Numar Moto
  -
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  CBR 125R

Recent Profile Visitors

1,195 profile views
 1. Acesta: https://www.hornbach.ro/shop/Stabilizator-de-tensiune-cu-servomotor-Well-Constant-1000VA-600W/6827661/produs.html Nu cunosc modul de functionare, am observat doar ca sint pe relee sau servomotoare. Mergea si unul mai mic, dar diferenta de pret ar fi fost minora ...... am zis sa mearga mai lejer. Omul asta mi-a recomandat, foarte sigur pe el, cred ca a durat 20 min. cu stecher, senzor, parametrizarea centralei si telefoane din minut in minut de la clientii lui (cu programari, intrebari, etc). M-a convins faptul ca tocmai instalase la alti clienti ultimile 2 buc. ale lui, si nu s-a oferit sa vina el cu altul, doar mi-a spus ca le gasesc in magazine pe la 200 lei.
 2. A venit ieri dimineata cel cu care vorbisem, am un genus one si mi-a recomandat un stabilizator cu servomotor .... a schimbat 2 placi de baza saptamina trecuta (nu pe garantie fiindca nu acopera fluctuatiile de tensiune ale enelului), nu stiu daca se referea strict la modelul meu de centrala. Asa ca merg la magazin sa-mi cumpar un stabilizator, ca el nu mai avea. Ca si montaj .... totul ok, citisem ca modelul meu avea un bubuit cind pornea flacara la unele, mi-a explicat ca sint datorate in marea majoritate de parametizarea si instalarea proasta, n-a fost cazul la mine. Toate cele bune, si bafta cu noua centrala!
 3. Salut, daca gasesti, pune-ma si pe mine in legatura, sint in aceeasi situatie. Ma tot paseaza persoana cu care am vorbit. Multumesc anticipat!
 4. Pai, daca-l pune pe stander si-i da +6000 ...... nu mai este nou, poate sa-l inscrie? Acum am citit tot textul .... este sh, din cauza virstei.
 5. Sigur au ris toti. Buba e ca noi raminem cu drumurile si mai ales cu cozile, la Ilfov e jale, de multe ori m-am gindit sa-mi schimb buletinul iar pe Bucuresti. Cred ca initiatorul ar trebui sa calculeze taxele vamale "dus-intors" pentru Moldova.
 6. Corect, dar atunci de ce i-au cerut acte in plus? .... in fine, la noi te astepti la orice.
 7. Vezi totusi sa nu te afli intr-o nisa legala, avind CIV din 2007. Ma gindesc ca nu ti-ar mai fi cerut alte acte daca nu se mai putea inmatricula, iti spunea din prima de noneur .... si la revedere. Tot sper sa reusesti. Practic ea a intrat in UE cind a fost facuta CIV-ul, vorbeste fata in fata cu seful de la inmatriculari.
 8. Poate actele sint la primul proprietar, eu (ca prim proprietar) am in original aceste acte la mobra mea, date de dealer. De omologare nu stiu ....
 9. Eu nu ma incadrez in acestia .... am cu baiatul an greu, a-VIII-a ..... la sfirsit examen. -Nevasta mea umbla prin casa asa cum a venit pe lume. (Prietenul) -Goala? -Nu, urlind.
 10. In cazul acesta, sfatul meu este sa nu faci TA curind ..... Timisul de Sus este parfum de Mai pe linga TA.
 11. Eu cred ca se referea mai mult la portiunea dintre Predeal si Timisul de Sus. Viraje ... nici prea prea, nici foarte foarte, cu asfalt bun. Posibil sa fi inclus si Timisul de Sus - Brasov .... cu virajate mai largi si fara panta.
×
×
 • Create New...