Jump to content

SMAEB - ziua a doua. Oameni si motociclete.


Contabil

Super Membru
 • Content Count

  2,013
 • Joined

 • Last visited

About Contabil

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti / Berceni
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  Ninja 300/2013
 • Numar Moto
  -
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  CBR 125R

Recent Profile Visitors

968 profile views
 1. O sa ne amintim cu drag de drumuri fara gardulete, camere, ...... si ce o mai urma.
 2. Cam asa, imi tot povesteste tata (cind ne vedem) de viata lui din tinerete .... cu totul altceva fata de asta de acum ..... asa o sa ajungem si noi.
 3. O duci la extrem ..... fara gardulete am mai spus, ma bagam finut in fata (inainte de refugiul tramvaiului), nu mi-am luat un claxon de la vreo masina (daca ai un pic de bun simt cind o faci), acum e mult mai bine ..... stau si masinile dupa noi ..... si noi dupa ele ...
 4. Sa vezi ce o sa ramina din unul care o sa rascheteze garduletele alea "simpatice", impins eventual de vreun "dubist" cum putin a fost cu fatuca aceea. PS. Din motive de permis n-o sa fim maimute, raminem oite .... cu garduletele noastre cu tot.
 5. Ca sa-ti fac o imagine de ansamblu .... prefer sa platesc 1 amenda / an pentru centura, in loc sa ma incomodeze tot anul ..... curat aroganta. Nu stiu in ce grup de "smecheri" si "viteji" ma bagi, dar tinind cont ca de 15 ani alte amenzi n-am in afara de centura ...... nu cred ca ma incadrez, dar nu pronunt.
 6. Niste porcarii sinistre .... pe mine ma incomodeaza la maxim. Cred c-o sa bag si eu ..... cu cit mai se pedepseste o aroganta din asta? Ma bagam pina la refugiu de tramvai ... semnal dreapta, treceam pe banda 2, multumeam unuia care-mi facea loc ca il ducea mintea in sensul ca nu ramineam mai mult de 5-6 secunde acolo, zimbeam un pic strimb ca blonda de pe banda 1 nu pricepea ca de mine nu trecea ... si bagam dreapta fara probleme .... au facut unii ... treba buna din nou.
 7. L-am luat pe fimiu la 14 ani inca neimpliniti pe mobra de la metrou pina acasa, mers incet, grija mare, ma credeam un fel de Al Capone ... de unde, Jean Constantin in BD. Acum sa luam si partea "buna" a copiilor din scaune moto ... pe la 4-5 ani nu mai baga-n seama gargaritele, trec direct la montagne russe.
 8. Anul acesta a fost mai altfel si pentru mine, dupa +10 ani de mobra a reusit in sfirsit o conserva sa ma dea jos de pe mobra. Noroc ca mobra n-a fost atinsa deloc, eu o vinataie gasita acasa si prea grabit sa-l duc pe la politie ..... a fost o gresala ... trebuia sa plateasca.
 9. Daca nu sti drumul ... asa pare la prima impresie ... ca amindoi sint pe banda gresita. Daca te uiti atent, observi ca moto circula cit se poate de corect si MM-ul e ...............
 10. Sint portiuni urite rau ... un pic de atentie la curbe si oprire nu strica.
 11. Bine ai facut! L-ai cautat .... n-a raspuns in timp util - aia e.
 12. La o masina pe nr. nu-mi gaseste nici cu - nici fara, pe serie sasiu o gaseste. M-am uitat pe asigurare si am vazut ca are complectat doar cimpul de serie, cel de nr. inmatric. este gol.
×
×
 • Create New...