Sari la conținut

Contabil

Super Membru
  • Număr conținut

    2.958
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    B / IF
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Ninja 300/2013

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR 125R

Vizitatori Recenți Profil

3.268 citiri profil

Contabil's Achievements

  1. Am inteles, te refereai doar la rca-ul pentru inscriere.
  2. @frigider Printatul duce la inflatie .... care-i suportata de toti (cresteri preturi, etc)
  3. Si daca iese aurul singur din pamnt ..... nu vine fara alte costuri .... La masini subventii intre 10k- 15k, 15k-20k eur, etc ..... bine, poateam eu o vedere mai altfel ...... Valabil rationanentul si la anveloparea bugetata a imobilelor, as incepe cu confort 3, 2, 1, etc. Ps. Nici un fel de discriminari intre ice si ev pe sume .... aceasta ar fi o concurenta reala. Vorbim vorbe, ideologia noua este ca toate sa "expire" in max. 10 ani, doar frigiderul mamei si inca ceva de prin casa sint mai batrine ca mine (+50 ani), sa fiu, daca factura la curent e o problema pt. unica pensie a ei.
  4. Multumesc Razvan, merge bine mobra ... ramin dator cu o "bere"!
  5. Ma intreb sincer, cit timp o sa va ia sa intelegeti de unde v-au venit banii aceia .....
  6. Clip video WhatsApp 2024-04-10 la 13.30.56_f8c4c3bb.mp4
  7. N-am clar, doar ca am avut o rulota "independenta" acum vreo 10 ani, unde la Vama lucram pe plaja si printam acasa (in IF) ...... Noroc cu bateria de masina care tine acum o casa pe consum ....
  8. Te strecori prin conditiile date, asta vine binenteles cu costul aferent ..... De ceilalti cu sfaturi ........ ce sa mai zic...... Hidrogenul este scump, @ 500 k eur investitia si mult mai periculos in expoatare. Repet, as dori din tot sufletul independenta .... n-o sa vedem niciodata!
  9. De ani buni m-am gindit ce bine ar fi sa fiu independent de jigodiile astea, n-ai sa vezi un sistem de stocare a energiei electrice eficient in viata ta ... parerea mea. Valabil la auto si pentru casa. Sistemul te va vrea pentru totdeauna un "prosumator" ... sau cum s-o chema.
  10. @cobi Nu obiectez nimic, chiar exista programele ..... banul conteaza, asta ai vrut sa auzi?
  11. Ti-am cerut parerea despre incalzirea electrica deoarece n-am nici o parere sincera de sistem, dar, app de fondurile EU pentru electrice .... si la bunul simt, chiar daca se tipareau EUR special pentru electrice, tot exista o mica inflatie sustinuta de toti .... tu de unde crezi ca ai banutii aceia?
  12. La viteza aia, puteam fi si pe trotuar ..... nu cred ca oglizile erau o problema, dar, cum am mai spus, stiu ca e greu citeodata de retinut pentru unii, in afara orasului nu le tin pliate.
  13. Acei 10,000 eur .... tu de unde crezi ca ti-au venit? Intreb de curiozitate, ca s-a mai spus.
×
×
  • Creează nouă...