Jump to content

Contabil

Super Membru
 • Posts

  2,477
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti / Berceni
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  Ninja 300/2013
 • Numar Moto
  -
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  CBR 125R

Recent Profile Visitors

1,869 profile views

Contabil's Achievements

 1. @Cavaleru Si POS mobil, ca daca intilneste numai milenari ..... afara de carduri (si acelea de credit), n-au numerar.
 2. @cinezicealae Este o vorba buna pe aici: Ai prioritate atunci cind ti se da.
 3. Am inteles de curind ca daca esti obraznic si impertinent, dar consecvent .... ai modul tau de a trai. Zilele noastre "normale" s-au dus ...... Multam de sustinere ..... daca in viata noastra ne vedem .... bere! Ps. Mi-aduc aminte ca ma uitam cum scria mama .... cu i din a, imi parea aiurea, toata viata ei a scris asa, la fel si eu cu ai mei (ca generatie) am scris cu i din i ... acum s-a schimbat .... inca o data. Sint eu mai prost .... saou mama? ...... nu intreb generatiile curente ..... asa doar retoric, ca-mi respect parintii.
 4. Nu s-a schimbat nimic ..... in mintea ta tot asa ramine.
 5. @Starcream Tu esti pe linga cu orice viitor ..... al nostru. PS. Observ ca din orice punct de vedere. Esti in lumea ta bine "platita" .. sanchi ..... ibita , etc.
 6. Si Bucurestiul este "crema" .... sa vezi la "tara" (Ilfov) ce drumuri asfaltate pe fonduri UE sint. Macar semnalizarile de rigoare sa fie .... daca drumurile-s varza. Cum mi-am furat-o eu prin Bulgaria .... binenteles ca vina a fost a mea, dar si semnalizarile (nu numai proiectarea) au o contributie semnificativa .... basca starea lor. Probabil este mai putin profitabil de semnalizat cum am sugerat eu, decit cum este ..... si atunci, vorbim vorbe, despre asta-i treaba. De proiectare si construire ..... vise frumoase. Macar curba atipica ratata de mine in Bulgaria, a fost pe munte .... asta-i in plina capitala.
 7. @1984 Am inteles .... ar mai trebui un semn tot pe dreapta pentru fulgere! ... si mobra inpinsa.
 8. @Alexandru Boros Asta da explicatie ..... point fixation. Reduc viteza automat cind vad sagetele de curba, si citeodata ma intreb ce Dumnezeu cauta semnele pe acolo. Poate aceia de pe prima banda vad gaura aceea in triunghi. Personal, semnul de maxim 40km/h in curba respectiva imi pare o gluma vara/uscat ..... din ce am vazut, de cite ori am trecut pe acolo, minimul vitezei este de 60-70 .... aceia care-si iau lumini din spate. PS. Si scoala ... moto/masina, asta pe real. Sa pui semne de circulatie .... tot cu gindul la imaginar (cind ai caruta de accidente) .... este un mare fel de a gindi (in momentul actual).
 9. @Cavaleru Banuiam ca este vorba de un semn de genul ..... daca n-are efect, si sint in continuare multe accidente pe segment, n-ar fi mai eficace sagetelele acelea puse pe partea stinga? se vad mai usor de pe banda 2 ..... unde "o ard astia in stil ninja" Am treaba de citeva ori pe luna la mediu "lacul morii", n-am avut probleme in curba respectiva nici macar sa ies de pe banda mea, dar, daca-s multi care o fac .... zic ca ar merge puse si alte semne.
 10. Semne de curba am mai vazut prin localitati .... unde tot 50/h este viteza maxima.
×
×
 • Create New...