Sari la conținut

Contabil

Super Membru
 • Număr conținut

  1.931
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Contabil

 • Rang
  Expert

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucuresti / Berceni
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  Ninja 300/2013
 • Numar Moto
  -
 • Club
  -

Informații profil

 • Motociclete detinute
  CBR 125R

Vizitatori Recenți Profil

859 citiri profil
 1. Contabil

  CORTURI - Pareri/Informatii/Ponturi/Magazine?

  Eu am inteles ca Luv lua sotia si copilul, adica masina, ori are alta cu atas si bat cimpii aiurea? Cind mergeam cu cortul .... dupa ce mi-a rupt unul din greseala cortul am avut tot timpul prin masina unul mic de 3 persoane ..... pe linga roata de rezerva. Mai ajuta si in clipe de mare aglomeratie .... cind nu mergea sa zici ca vine fratitu deseara .... bagai unul din asta, si locul era "rezervat" instant. Ce vremuri frumoase ..... cind aveam toti ceva ani mai putini. offf
 2. Contabil

  CORTURI - Pareri/Informatii/Ponturi/Magazine?

  @vlad58 fite, din punctul nostru (al barbatilor) ....... noi sub pavilion si in mare. Ne tineam locuri ocupate pt. corturi, facusem o gasca misto de cortari, apoi am migrat pe rulote unul cite unul ......... a fost cindva viata in Vama ........ nu mai gasesti un loc ca Vama de acum 17 ani. L-am vazut pe un vechi prieten al meu (un tocilar sadea) in vama acum 2-3 ani, la costum cu troler dupa el .... prof. universitar, inca mai zimbeau multi. Le am pe toate Luv, le poti incerca oricind, singura problema ar fi ca n-au mai fost utilizate de 4-5 ani. La soare mi-a rezistat un cort 5 ani ....... tinute in casa, habar nu am daca inca-s bune.
 3. Contabil

  CORTURI - Pareri/Informatii/Ponturi/Magazine?

  Depinde cit timp stai in acelasi loc, 1-2-3 nopti cort mic-mijlociu, 4+ nopti mijlociu-maricel. Din experienta mea un cort acorat bine mai mult de 15-30 min. nu-ti ia, dar cu cit va fi mai mare, mai multe lucruri se vor declara de stricta necesitate (apar umerasele, dulapioarele din cirpa gen ikea, wc-ul eco, aragazul, etc). :))) Cel mai nefolosit cort al meu - Husky +800 lei cost, timp de montare 20-25 min (cu tot cu saltea, etc.), 3 persoane stinga. Cort folosit pentru 1-3 nopti maxim, timp de montare 25-30 min. cost cca 500 lei, dormitoare 2 persoane dreapta/2 stinga si hol pe mijloc, aerisire la hol fata-spate (modelul tau de mai sus- nu sint sigur de dimensiuni, dar nu-s departe). Cel mai folosit cort de mine 4+ nopti, Madalina, cost cca 600 lei, 3 persoane stinga si 1 dreapta, timp de montare 25-30 min. Singurul model pe care l-am cumparat si a-II-a oara, trecut cu el prin vreme urita dar si prea frumoasa, "aerisirile" sint de fapt accesuri fata si spate (cu ele deschise simti orice adiere de vint direct din pat), pentru mare merge brici. Am folosit saltele etajate pe inaltime (daca se spargea 1 nu ajungeam la pamint), patura peste saltea obligatoriu si scoabe din pc 6 de 20-25cm lungime - astea tineau corturile.
 4. Contabil

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Pai, ..... mincam ceva .... mai departe de Sibiu? Deva.... i-am intins pe ai mei, Cluj ?
 5. Contabil

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Simbata - duminica (9-10) nu se papa nimic la + 4-5-600 km de Bucuresti? O cafea la Snagov ar fi maxim ........
 6. Am luat de pe amazon huse de telefon 1 Italia si 1 Franta, au venit la posta din Berceni ...... Celalalt comanda furnzorul in USA, a venit la o posta "speciala" dotata cu vama pe undeva pe linga Timpuri Noi, alta mincare de peste.
 7. Factura ti-o face vinzatorul, e in ue - nu platesti, nu e - platesti, ce conteaza prin ce site il "agati".
 8. Posta te rezolva cu taxele, pe mine m-a intrebat de ce n-am venit cu comanda printata - sa calculeze ei taxele dupa ea, dar fiind prima comanda, m-au lasat fara taxe in plus. E adevarat ca nici suma nu era cu mult peste 10 eur.
 9. Contabil

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Tati .... asta n-a fost plimbare, a fost o intrunire mascata de GS-uri, la cit de mic eram eu pe linga voi (toti), ma mir ca nu m-a luat niciunul sa ma puna la chei.
 10. Contabil

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  4 baieti cu 1200 (+ - A ca sint sensibili la litere) si un 700 .... GS toate, nu stiu cum a rezistat 700-le, dar din mine au scos untul.
 11. Contabil

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  N-a fost un drum usurel pentru o deschidere de sezon. PS. Dati-mi si mie o poza reusita cu tema "Pierdut printre GS-uri"
 12. Contabil

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Toata lumea ok?
 13. Contabil

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Multumesc mult, dar e mai complicat. Vad miine diminata ce si cum, buba-i la mine ca la baterie ajung in 3min.
 14. Contabil

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  La mine n-a pornit, montata inapoi pe mobra si ..... moarta. Nu stiu ce i-a facut opti 4 , dar n-are pic de curent in ea. Vin/nu vin in functie de bacterie, unde eu visam s-o spal, curat lantul/uns ....
 15. Contabil

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Daca aveam toale de iarna, as fi venit spre nord, dar cu toate 9-10 grade maxime, o sa plecam pe maxim 2-3 dimineata ... macar la prinz sa ne incalzim un pic. Toate cele frumoase pentru dumneavoastra! Ai 8 h si pe real minim 9, la celalalt 11 - real minim 12. Mi-ar place sa vad un gs de 700. "placea"
×