Sari la conținut

Contabil

Super Membru
  • Număr conținut

    2.956
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Contabil

  1. @frigider Printatul duce la inflatie .... care-i suportata de toti (cresteri preturi, etc)
  2. Si daca iese aurul singur din pamnt ..... nu vine fara alte costuri .... La masini subventii intre 10k- 15k, 15k-20k eur, etc ..... bine, poateam eu o vedere mai altfel ...... Valabil rationanentul si la anveloparea bugetata a imobilelor, as incepe cu confort 3, 2, 1, etc. Ps. Nici un fel de discriminari intre ice si ev pe sume .... aceasta ar fi o concurenta reala. Vorbim vorbe, ideologia noua este ca toate sa "expire" in max. 10 ani, doar frigiderul mamei si inca ceva de prin casa sint mai batrine ca mine (+50 ani), sa fiu, daca factura la curent e o problema pt. unica pensie a ei.
  3. Multumesc Razvan, merge bine mobra ... ramin dator cu o "bere"!
  4. Ma intreb sincer, cit timp o sa va ia sa intelegeti de unde v-au venit banii aceia .....
  5. Clip video WhatsApp 2024-04-10 la 13.30.56_f8c4c3bb.mp4
  6. N-am clar, doar ca am avut o rulota "independenta" acum vreo 10 ani, unde la Vama lucram pe plaja si printam acasa (in IF) ...... Noroc cu bateria de masina care tine acum o casa pe consum ....
  7. Te strecori prin conditiile date, asta vine binenteles cu costul aferent ..... De ceilalti cu sfaturi ........ ce sa mai zic...... Hidrogenul este scump, @ 500 k eur investitia si mult mai periculos in expoatare. Repet, as dori din tot sufletul independenta .... n-o sa vedem niciodata!
  8. De ani buni m-am gindit ce bine ar fi sa fiu independent de jigodiile astea, n-ai sa vezi un sistem de stocare a energiei electrice eficient in viata ta ... parerea mea. Valabil la auto si pentru casa. Sistemul te va vrea pentru totdeauna un "prosumator" ... sau cum s-o chema.
  9. @cobi Nu obiectez nimic, chiar exista programele ..... banul conteaza, asta ai vrut sa auzi?
  10. Ti-am cerut parerea despre incalzirea electrica deoarece n-am nici o parere sincera de sistem, dar, app de fondurile EU pentru electrice .... si la bunul simt, chiar daca se tipareau EUR special pentru electrice, tot exista o mica inflatie sustinuta de toti .... tu de unde crezi ca ai banutii aceia?
  11. La viteza aia, puteam fi si pe trotuar ..... nu cred ca oglizile erau o problema, dar, cum am mai spus, stiu ca e greu citeodata de retinut pentru unii, in afara orasului nu le tin pliate.
  12. Acei 10,000 eur .... tu de unde crezi ca ti-au venit? Intreb de curiozitate, ca s-a mai spus.
  13. Nu stiu dece esti asa nervos, cred ca vorbim degeaba, ma doare n 14 cine scoate un acumulator capabil, ideea este ca in momentul in care este facut cu 5-600 km mers NORMAL (in orice temperaturi, max 20 min incarcare completa, minim 10 ani functionare la +80%, fara artificii .... Prezentul va fi electric!
  14. Japonezii si germanii au anuntat de ceva vreme solidele, vezi ca 800 sint de fapt 5-600km in mers normal de ICE, dar intra in carti la 20 min incarcarea.
  15. Am iesit si eu cu incepatori, ieseau din curba pe contrasens, depaseau coloana cind faceam stinga cu semnal din timp, etc. Unul singur a mers brici, mai incet, dar bine. La ultimul drum de acest fel, cind am facut Giurgiu-Bucuresti cu soseaua aproape goala la @80km/h ...... m-au lasat nervii, cred ca am ramas marcat, si nu era pe -600 cc.
  16. Mai, sa ceri un ajutor pe moto dupa care sa nu mai dai un semn ..... tine de primul timp petrecut acasa .....
  17. Cu copiii Bucuresti - Tirgu Mures, Alba, Cluj fara oprire, Oradea o oprire de maxim 5 min pentru benzina. Cu sotia udam floriîe la fiecare @250 km.
  18. Clip video WhatsApp 2024-03-26 la 10.08.15_fe69f54c.mp4
  19. Am avut o mobra {noua} CBR 125 din @2007 vreo 6 ani, si acum o are fratele meu, are aceasi pozitie ca ninjita 300 pe care nu ma urc la plimbari sub 400km. Ps. Am facut Bucuresti-Vama veche cu ea .... pe autostrada. Nu-i ideal, dar se poate.
×
×
  • Creează nouă...