Jump to content

Contabil

Super Membru
 • Posts

  2,605
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Contabil

 1. Ai incercat variante cu socul tras 1/3, 2/3? ..... este distractie cu socul.
 2. Numai aplecat pe sina uda sau mercaje ..... sa nu fi.
 3. La peste 9 ani, aveam 125-ul, arai, DD .... ca atare mai mult ca sigur nu.
 4. Mi-am luat eu sina'n "dinti" cu viteza minima (acu' +12-14 ani), unghiul si fara acceleratii/frine cu roata spate ...... ajuta viteza mica, dar departe de a fi solutia.
 5. Credeai ca-i pentru noi, sau copiii nostri care-s marisori? Tocmai am aflat de la un pustan, ca s-a despartit nu demult, de actuala iubita a surorii lui ... deci, daca dragoste nu e, nimic nu e!
 6. @Razmar Din pacate .... chiar nu e!
 7. Un romantic dornic de libertate ..... aia veche Am folosit mult expresia in tinerete ..... nu stiam de unde vine, tare!
 8. Pai nu este sistemul DD cel mai bun? vezi ca leaga partea cu capsa (in video) total gresit ...... de acolo si nemultumirile. Ps. Mai mul i-a incurcat pe americani ,,,, capsa.
 9. @Lucian_M Extrem de incomoda .... pentru mine! Cind am trecut pe 300, am schimbat casca numai din acest motiv.
 10. Mi-am dat seama ca-i ceva termic (deja automatizare ), eu am avut doar la masini .... cu cablu.
 11. Este o clapeta prin care se optureaza manual ... intrarea aerului in carburator.
 12. Cind aveam arai-ul (cu DD), mai mult cu ea nelegata mergeam ..... nolan-ul cu ratchet, o leg la orice drum. Ideea este ca-i mai bine s-o ti legata (indiferent de sistem), decit sa ai cei mai sigur, dar sa n-o legi.
 13. Am patit-o la 125, plecam din prima usurel, aia avea o alarma care papa curent ...... uite-ma echipat gata pe ea, dind la cheie de pomana. Acum prima data pornesc mobra, dupa care - cagula, casca, manusi, etc. .... numai bine, se incalzeste si mobra cit de cit.
 14. @cobi Si mie mi-a placut ..... buna!
 15. Noile anotimpui ale anului: carantina , carantina , vara , carantina.
 16. @Edd Este buna comparatia masinilor electrice cu "calculatoarele" personale din 70 ..... raport calitate/pret ..... le bagi .... undeva. Daca rezolva cu stocarea energiei RADICAL, se poate schimba situatia, pina atunci nu-mi iau una, doar s-o am prin curte, sa fiu "ecologist" de oras.
 17. Ma faci sa rid colegu ..... cind imi iau ceva nou, il iau sa am un confort in plus ..... nu sa ma coste mai mult si sa am un disconfort in plus. App. de calculatoare, cind am avut nevoie mi-am luat 486, pe atunci nu existau decit 386 si 486. Am trecut de la HC-ul de joaca la ceva pentru treaba.
×
×
 • Create New...