Dan Nica Postat Septembrie 3, 2023 Share Postat Septembrie 3, 2023 (editat) salutare, oare din Timișoara se mai dă cineva cu motocross (nu enduro) dacă da, unde? sau lumea mai practică această disciplină? Editat Septembrie 3, 2023 de Dan Nica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Septembrie 3, 2023 Share Postat Septembrie 3, 2023 Eu știam de un circuit la Ghioroc (Arad) și de de unul la Jupânești (Timiș), dar nu știu în ce stare sunt și dacă se mai dă cineva pe vreunul dintre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Septembrie 5, 2023 Share Postat Septembrie 5, 2023 Salut, Ia legatura cu baietii de la motorbikeshop, ei au circuitul de la Ianova sau cu cei de la quad club timisoara, ei administreaza circuitul de la sag, Daca ai nevoie de contacte lasa-mi un mesaj privat. O zi frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate