Sari la conținut

Geologu

Membru
  • Număr conținut

    274
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Geologu

  1. Icon Mesh AF. N-am găsit geacă mai ventilată decât asta.
  2. Fondurile alea din care se acordă subvențiile vin din bugetul de stat sau din cel al UE, nu? Care se strâng din taxe de la toți contribuabilii, nu? Ăla mai sărac nu poate profita de subvenție pentru că nu își permite să cheltuie nici măcar 10000 de euro (sau cât o mai fi acum) pe un Spring, însă o parte din cotizațiile lui la stat se duc și în subvențiile astea. Știu, o să îmi spuneți că așa e peste tot, dar asta nu înseamnă că e și corect.
  3. Pentru verzi: poluarea pentru producerea unui EV e mai mare decât la ICE, dar nu contează, atâta timp cât îi afectează aproape numai pe chinezi. Pentru prosumeri: puneți în calcul și amortizarea investiției și mai vorbim. Dacă v-ați pus panouri solare acum o lună, nu înseamnă că vă costă încărcarea bateriei 2 bani.
  4. Eu sunt curios care e motivația reală pentru ăia de își iau electrice. Că verde nu e decât din punct de vedere al emisiilor, ieftină nu e decât atunci când ai parte de subvenții, practică nu e în anumite situații, etc, etc. Rămâne hipsterismul și "car statement" sau cum s-o zice.
  5. Numai că Pecco nu s-a uitat de trei ori în ochii lui MM înainte să îl scoată de pe trasă și n-a dat cu copita.
  6. Pe-astea le au doar gălbejiții. Uită-te la ENEOS căruia i se umezesc izmenele de fiecare dată când o trântește inamicul etern MM. Pe vremuri se spunea că MM era favorizat de Dorna. Acum nu văd de ce Dorna n-ar ține cu Pecco, dacă ar fi fost vorba de vreo penalizare.
  7. Da, coane. Rămâne fără ghidon, să știi. Se duce la SBK și îi lasă pe ăștia mai talentați (Taka, Fernandez, Morbidelli, Miller, Marini) să se bată la clasa mare.
  8. Depinde ce interes au Ducati în următorii ani. Dacă vor campionatul la piloți, nu ar fi în interesul lor să îi aibă și pe MM și pe Pecco în echipă. Ăștia se vor bate ca hienele pe victorii, își vor împărți punctele și atât așteaptă concurența (Martin, Binder, mai nou Acosta).
  9. Sena e o mizerie în ceea ce privește calitatea sunetului.
  10. Alte reminiscențe de pe vremea când era bunica fată.
  11. 1200 Rally Pro cu Michelin Anakee Wild. Nu l-am încercat, dar pilotul e încântat de el și pe asfalt și în afara lui.
  12. Deci până la urmă ce face mai exact cornering ABS?
  13. Voi chiar credeți că Jiji îi va da lui MM material de concurs cu care s-ar putea bate pentru titlu? Întreb doar.
  14. Păi bun, și cum transporți și stochezi curentul produs de panouri? Nu cumva folosești cabluri și baterii?
×
×
  • Creează nouă...