slg-motorcycles Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Salutare! Vând un set oglinzi, prindere capăt ghidon, stare bună, omologate, preț 200 lei, predare în București/Curier.. 0721602721 Topic închis vândute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Septembrie 24, 2023 Share Postat Septembrie 24, 2023 Salutare! Acum aflu ca si oglinzile sunt omologate . Ce inseamna ca sunt omologate, au un certificat de omologare, sau doar inscriptionarea aia pe ele care se poate face la orice atelier? Nu sunt carcotas, considera postul ca un free up. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Septembrie 25, 2023 Autor Share Postat Septembrie 25, 2023 Acum 11 ore, Microbec a spus: Salutare! Acum aflu ca si oglinzile sunt omologate . Ce inseamna ca sunt omologate, au un certificat de omologare, sau doar inscriptionarea aia pe ele care se poate face la orice atelier? Nu sunt carcotas, considera postul ca un free up. Salut! De curând am aflat și eu chestia cu oglinzile și semnalizatoare cu omologare, în Germania spre ex, nu iei inspecția dacă nu sunt omologate astea.. Pe Ro altă treabă.. Înțelegi tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Septembrie 25, 2023 Share Postat Septembrie 25, 2023 Acum 21 ore, Microbec a spus: Salutare! Acum aflu ca si oglinzile sunt omologate . Ce inseamna ca sunt omologate, au un certificat de omologare, sau doar inscriptionarea aia pe ele care se poate face la orice atelier? Nu sunt carcotas, considera postul ca un free up. Motocicleta mea a venit din Germania, cu oglinzi tot de la Highsider. Au acelasi gen de inscriptionare, acum mi-am dat seama ca e vorba de omologare. Printre acte am primit certificatele de omologare la semnalizatoarele LED, parbrizul PUIG si la ghidonul LSL. La RAR nu m-a intrebat nimeni nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate