Jump to content

pierrotlefou

Super Membru
 • Posts

  982
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pierrotlefou

 1. Amice, nu trebuie sa fii un geniu ca sa-ti dai seama ca modificarea pe care o urmaresti tu necesita o modificare si la nivel de acte, pentru ca iese din categoria moped. Indiferent de urgenta, prietenul tau este Goagal. O mica investitie de timp ti-ar fi adus raspunsurile pe baza carora ai fi putut sa intrebi aici daca tot aveai nelamuriri. Daca cineva iti raspundea azi, cu ce iti schimba existenta? Ca banuiesc ca nu te apucai acum sa-ti cumperi piesele sau chiar sa te apuci de modificare. Asa ca pune niste gheata si ia-o incet. Asfalt uscat!
 2. Vezi c-ai pus aceiasi intrebare pe alt topic.
 3. Prea subtil pentru unul cu atâția neuroni nefolosiți
 4. E suficient să nu duci maneta de gaz la maxim
 5. Important este să treci peste ștacheta, nu pe sub . Asta înseamnă că nu o cobori
 6. Ce inseamna "cam puternica"? Accelereaza prea tare, se ridica pe o roata, merge cu viteza prea mare? Mai degraba invatati cum sa nu dati gazul la maxim
 7. "Fiscal" = adica nu ai datorii/probleme la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale (Fisc) si se poate face contractul de vanzare-cumparare (pe care il valideaza respectiva administratie)
 8. Pai tu ești expertu'. Sugestiile tale? P.S. I s-a mai furnizat expertiză constructivă, dar el "Batman, Batman"
 9. "Uite, vezi! ăsta e cusurul tău - exagerezi." (I.L. Caragiale - Amici). De ce nu ai precizat de la inceput toate datele problemei, aka "dar nu v ați gândit ca e un motor de 125 cu care nu mergi mai tare de 80km/h și nici nu v ați gândit ca poate aștept sa vina cauciucul și sa fac și service ul la furci". Vad ca marea ta problema este cum sa-l convingi pe autor sa fie parolist. Ca tot v-ati inteles asa "ca-ntre vecini"...
 10. Drone, benzin MOL, telescop selfie, tot takam ca sa faca placere la iel (la vizionator de vidio) Jaj Istenem... P.S. Ne intoarcem in timp la prima postare de vlog si critica asociata
 11. Un fleac de minim 38000 RON (7600€). Dupa 2 ani de utilizare. Faina investitie Sau Foarte pertinente remarci, atat pentru partea cu service-ul, cat mai ales pentru partea cu "investitiile" in masini. Pentru service, e bine ca omul sa si cunoasca alte ateliere de incredere. Nu ca cele de firma ar fi de mai mare incredere. Cat despre finantare, intr-o tara in care cultura financiara se ia la intrecere cu educatia sexuala nu pot sa iasa decat aberatii: masini la fel de scumpe ca si apartamentul in care-si duc existenta (si apoi fuga la Penny&Co ca sa mai reduca costul cosului zilnic), "benzinare" (Cayenne, Audi A8 etc.) pe GPL in care baga gaz de 50 de RON, recordul european pentru mame minore, vs. abureala pentru fraieri cu familia traditionala etc. etc.
 12. Te rog nu-mi da idei... Oricum, iti platesc royalties
 13. Daca platesti bine, o sterg si de pe HDD-ul meu
 14. Inca 2 chestii: - "sper" ca l-ai atins din lateral, nu in spate (din film apare prima optiune, deci "te-ai scos") - faptul ca ai pus video-ul cu numarul perfect vizibil, te expune la niste situatii pentru care ar fi bine sa ai un avocat cat mai bun. Nu de alta, dar "daraua va fi mai mare decat ocaua". GDPR stie mai bine... Succesuri! P.S. Si eu sunt deranjat de nesimtirea in trafic. Insa in aceasta situatia cred c-ai facut o aroganta inutila (se pare ca nu sunt singurul care considera asta). Mi s-a intamplat de mai multe ori sa fiu nevoit sa fac genul ala de manevre (de repliere pe cealalta banda) si sa fiu siderat de participanti in trafic (ca tine) care nu pot sa accepte un mic gest de curtoazie (desi semnalizez din timp si incerc sa nu fortez nota).
 15. Deci ai gasit o oportunitate. Dupa cum v-ati acrosat, poate se trezeste cineva sa conteste reparatia pe care o visai. Nu de alta, dar am patit eu cu unul care a incercat sa-mi puna in carca si alte daunele si pana si politia i-a spus ca nu e cazul. Succesuri!
 16. Sincer, omul a fost decent, a semnalizat din timp. Ai avut 2 optiuni: sa fii amabil (si sa-l lasi sa faca manevra) sau sa faci amiabila. +1
 17. Si cat e "bugetul" de degustari (sau fondul de protocol)? Sper ca macar 1 sticla
 18. Pai poate vrea sa vada ce masini sunt de evitat tinand cont de interactiunea soferilor lor cu motociclistii
 19. Daca tii cont de toate argumentele enumerate mai sus, si io zic ca "se" merita. O spun si din experienta mea de pana acum. P.S. Insa sigur "se" merita un DOOM (dictionarul, nu jocul).
 20. Felicitări pentru topic. E printre singurele care a federat lumea. Doar păreri constructive "Dacă vrei, poți "
 21. Minutul 10h37. Uite cât de sus ii sunt genunchii, aproape ca ating partea superioara a carenei. Și asta pentru ca scuterul e atât de compact. În fine, trebuie să se urce pe mai multe ca să verifice poziția.
 22. M-am uitat si eu la Zontes 310, nu arata rau. Insa este tot un maxi-scuter, daca este sa-l compar cu al meu. La fel de lat (77cm), saua cu 1 cm mai joasa (76cm), e drept ca este cu 20cm mai compact, fapt care cred ca totusi influenteaza pozitia cuiva cu 186cm.
 23. Eu zic ca sunt la fel de mici. Dar hai sa vina confirmarea
 24. Este vorba de "Mașinuță" Confirm că l-a instalat corect.
×
×
 • Create New...