Jump to content

pierrotlefou

Membru
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

About pierrotlefou

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Bandit GSF 1250 GT + Kawasaki J300
 • Club
  Sniper

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Bandit GSF 650

Recent Profile Visitors

355 profile views
 1. Daca pretul coboara la DOAR 825 RON gasesc oameni interesati? Are de toate, e nou-nouta, e pacat sa nu fie folosita! Detalii suplimentare - Sistem de inchidere micrometric pentru o ajustare precisa si o deschidere rapida; - Ventilatii performante la nivelul barbiei si al fruntii ce conduc aerul catre extractorul pozitionat spre ceafa; - Deflector de aer ce previne aburirea vizierei si confera castii o imagine agresiva; - Protectie la barbie ce contribuie la diminuarea nivelului de zgomot; - Ochelari de soare retractabili, integrati in interiorul castii
 2. Salut, Cel mai simplu este sa-ti cumperi un butuc nou cu chei. Gentimoto.ro, importator Givi
 3. Mai umblu la pret, chiar daca e nou-nouta. Pentru cei care cred ca XL e prea mare, sa stiti ca eu acum port HJC marimea L! Cel mai simplu este sa veniti sa o incercati PRET NOU - 850 RON!
 4. Am fost si am vazut motorul. Foarte fain, sunt extrem de tentat. Dar am de rezolvat niste ... ecuatii. Sa vedem. Proprietarul foarte serios si cool in acelasi timp. Rekomand, chiar daca mi-as dori-o pentru mine.
 5. Avand in vedere ca succesoarea a venit si ca NOLAN-ul asteapta un nou proprietar, mai umblam la pret. Super pret, pentru o super casca! PRET NOU - 900 RON!
 6. Suzuki are o reputatie buna. Daca a fost intretinuta, poti sa treci lejer de 60000km. De obicei cele din Germania au carnetul de intretinere si asta te va ajuta in decizie.
 7. 1. Verificarea a durat max 15'. 2. "Raport" verbal, nimic scris. Totul a fost vizual, nici macar nu s-a pornit motorul. 3. Singura observatie a fost: rezervor revopsit, ghidon lejer reformat, cel mai probabil cazuta pe loc (problema tipica). Restul: nu stim, nu me bagam. 4. Scor: 250 RON in 2017. In plus, este un service in care parca iti fac o favoare ca vii si-ti aduci motorul la revizie. A trebuit sa corectez dupa ei interventii banale. Personal, nu-i recomand pentru interventii mecanice. Ca sa fiu onest, pe partea de comenzi sunt seriosi si au preturi Ok. Am cumparat mai multe chestii de la ei.
 8. Personal, nu recomand verificarea la MotorTeam. Am avut o nevoie similara, banii au fost aruncati pe geam. Mai sunt cativa mecanici buni, dar greu de ajuns (unul e pe langa Gradina Zoologica).
 9. Question to the seller (from Adrian M:): what about the motorbike papers? What type of plates number, romanian ones? As you know, there are administrative papers to make in order the transaction and if importation needed, it will not be easy. Especially if not registered in EU. Remark for the seller: is very strange that the official user let you use his credentials. And by seeing the exchanges, he could step in to clarify/support you. But at the end, is not my business. Good luck!
 10. Pret negociabil (insa de maniera decenta). Pot fi contactat pe mobil la 0733104768. Avand in vedere ca tocmai ce mi-a venit noua casca, pretul devine 950 RON. O oferta excelenta pentru o casca Nolan noua.
 11. - United Motors, Kawasaki, Pipera - BMW Motorrad (MotoHub), BMW, Romexpo
 12. Casca moto flip Nolan N104 Absolute White Metal (marimea XL), ca noua, la cutie. Am primit-o pe 06/08, am folosit-o de 4 ori (cu cagula), este practic noua. Nu ma impac cu confortul interior, o sa revin la HJC. - dubla certificare P/J, se poate rula cu casca deschisa - PINLOCK inclus, a venit cu el instalat - ochelari de soare incorporate, foarte usor de manevrat - interior detasabil - husa originala, cutia originala - garantie 5 ani Pret: 1000 lei Contact PM. Casca se afla in Bucuresti. Multumesc. https://www.motoemotion.ro/casti-moto-flip-up/casca-flip-up-nolan-n104-absolute-classic-n-com.html P.S. In poza avea inca plasticul de protectie. Folia respectiva este acum este in cutie. Poze explicite
 13. Banuiesc ca vrea modelul respectiv pentru modularitate (e un mixt intre integral si jet). Exista modele recente, dar pretul nu mai e acelasi. Pt o casca din 2009 insa....
 14. In Romania sunt doua optiuni daca ai doar carnet cat. B: - Conform Art.24.1, litera d), „permisele de conducere eliberate pentru orice categorie sunt valabile pentru vehiculele din categoria AM“. Practic, chiar şi deţinătorii de permis pentru conducerea tramvaiului poate conduce un scuter pe drumurile publice -> deci poti conduce moped, 49cmc - permisele de conducere eliberate pentru categoria B sunt valabile pentru triciclurile cu motor având o putere de peste 15kW, cu condiţia ca deţinătorii permiselor să aibă vârsta de 21 de ani împliniţi“ -> aici se incadreaza triciclu de 125cmc.
×
×
 • Create New...