Jump to content

pierrotlefou

Membru
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

About pierrotlefou

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Bandit GSF 1250 GT + Kawasaki J300
 • Club
  Sniper

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Bandit GSF 650

Recent Profile Visitors

538 profile views
 1. Sa inteleg ca locuiesti intr-o zona in Romania in care infrastructura comunala iti permite asa ceva. Bravo tie...
 2. Pai putem specula putin: Focsani, Constanta, Ramnicu Valcea. Banuiesc ca e o masina mai exotica sau una care a meritat efortul, caci pret bun.
 3. Mai exista inca o optiune si mai safe: te duci dupa ea cu o platforma. Te duci pana acolo, o urci pe platforma si o aduci frumos acasa. Cel care poseda platforma este autorizat sa faca genul asta de deplasari, este business-as-usual si nu exista interdictie, chiar si in vremurile astea. Si toata lumea are de castigat: si tu, si el. Banuiesc ca fiecare cunoaste pe cineva, eu am apelat recent la cineva, un tip serios si saritor. Tarif decent. Daca vrei, discutam in PM. P.S. Poate ne spui si despre ce masina e vorba, ca tot e cu aventura la 2h de Bucuresti (banuiesc ca doar dus)
 4. Dupa cum se tot vehiculeaza in presa, amenzile s-au dat urmatoarelor categorii: care nu au avut declaratia asupra lor, care trebuiau sa stea in carantina/izolare, care au facut scandal (pentru ca nu aveau declaratia). Situatia ta este usor de inteles si daca ai toate hartiile, declaratia de la dealer si l-ai prevenit (pentru ca s-ar putea sa verifice), nu vad de ce ai avea probleme. Chiar daca haina nu face pe om, daca ai o abordare decenta nimeni nu se va apuca sa-ti faca probleme. In cel mai rau caz te vor intoarce din drum. Bafta!
 5. QED. Din pacate este complet ilegal. Ca sa-i linistesc si pe altii care si-au exprimat opiniile pe aici, acest sport este practicat si in alte tari (evident, latine). Pana la urma, este optiunea ta. E greu de detectat o astfel de modificare. Decat in caz de accident cand s-ar putea sa se uite mai in detaliu. Dar nici atunci... Atata timp cat nu o vinzi cu aceasta modificare, responsabilitatea legala este a ta. Daca o vinzi, atunci bagi pe altcineva in belea. Cel mai elegant ar fi sa o omologhezi. Nu este imposibil. Dar e mai mare daraua decat ocaua. Si te obliga sa arati permisul corespunzator. Insa poate se trezesc si "legiutorii" si aproba proiectul de lege ce ar permite sa conduci 2 roti pana la 125cmc cu permis B. Si atunci poti sa beneficiezi de senzatii la un scor decent, fiindca poti gasi scuter/motor de 125 cmc la un pret decent si e o optiune mai buna decat un ex-moped cu set motor de 80 cmc. Asfalt uscat!
 6. Hahahahaha. Sincer, nu m-am asteptat la un astfel de raspuns. Dar sunt convins ca este inmatriculat la primarie.
 7. Exact. Ca si "salajanul" care voia sa faca in Cluj livrare cu scuter de 1000-1200 RON. Din categoria: repede, ieftin si bun. Scuterul, nu livrarea...
 8. Asculta, situatia e simpla. Daca tu ai inmatriculat un moped cu motor modificat la 80cmc, atunci asta e o smecherie (tipic romaneasca) care sincer ma enerveaza. Asa ca ti-am dat sfaturile care merita o astfel de situatie. Daca ai avea curaj, ai confirma care este situatia reala.
 9. "Dracul nu e negru... e blond..." Toma Caragiu Eu personal nu mi-as face atatea probleme. Daca nu merge direct prin firma, pentru ca nu cred ca esti singurul in aceasta situatie, m-as pregati de drum.
 10. Atunci pregatesti "Operatiunea Monstrul" si te duci dupa masina. E departe de Bucuresti?
 11. Conform declaratiei (https://cdn.stirioficiale.ro/storage/26MODEL Declaratie proprie raspundere 2503.pdf) poti sa invoci cel putin doua motive: 2.asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice 10. asigurarea de bunuri necesare desfășurării activității profesionale. Din proprie experienta, confirm ca aceste controale fie sunt destul de laxiste, fie doar sa se asigure ca ai o hartie semnata si esti identificabil pe baza CI. Daca ai si actele legate de situatia de mai sus, ei pot sa verifice cu respectivul. Cel mai bine este sa verifici inainte cu concesionarul, el poate sa-ti trimita pe mail o instiintare oficiala, o printezi, iei toate actele si-ti spui povestea. Toate amenzile de pana acum s-au dat pentru lipsa acelei dovezi sau prezenta complet nejustificata sau la misto.
 12. Banuiesc ca e inmatriculat ca moped, chiar daca are set de 80cmc. Daca da, atunci e simplu: un somoiog de paie si un chibrit. Daca nu, un mecanic priceput.
×
×
 • Create New...