Killer_533 Postat Ianuarie 12 Share Postat Ianuarie 12 Sper ca am postat in locatia potrivita, daca nu, rog un moderator sa mute topic-ul. Vand set 4 anvelope All Season Bridgestone Dueler HT 684 II 265/60 R18 110H (cu marcaj M+S), stare excelenta. Masina a venit de noua cu acest set de anvelope, iar eu am rulat 8600 Km cu ele fara nici o avarie sau pana. DOT: 12/22 Anvelopele au stat in show-room, cat timp masina a fost la dealer (noiembrie 2022), iar de cand am cumparat-o (mai 2023) am tinut masina in parcare subterana. In concluzie, cauciucurile nu au fost expuse la variatii mari de temperatura, pastrandu-si propietatile de aderenta si elasticitate. Garantia oferita de producator este de aprox. 100.000 km pt. aceste anvelope. Va stau la dispozitie pentru orice intrebare. Livrare gratuita in Bucuresti + raza de 50km. Pret: 1999 RON (negociabil) Pentru a discuta la telefon, va rog trimiteti un mesaj privat. Contact email: killer533 (gmail). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Ianuarie 29 Share Postat Ianuarie 29 Vă salut! Îmi dați un nr de telefon, am un prieten cu Toyota interesat de anvelope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killer_533 Postat Ianuarie 29 Autor Share Postat Ianuarie 29 Acum 5 ore, free runner a spus: Vă salut! Îmi dați un nr de telefon, am un prieten cu Toyota interesat de anvelope Am trimis PM, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killer_533 Postat Martie 22 Autor Share Postat Martie 22 Update: Anuntul poate fi sters, multumesc pentru gazduire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate