Alexandru T87 Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 (editat) Salut, Rugaminte, imi poate spune cineva ce model de 883 Iron este acest Harley? Am obs ca exista model cu forward controls (pedalierele ca la cruiser) si altul, tot 883, cu controale in zona neutra, sub tine. Si ce an este acel model din imagine. Multumesc, Alex Editat Ianuarie 23 de Alexandru T87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaxMusterman Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 E clar un Bobber Outlaw Custom. An: probabil 2014/2015 Google Image Search il da pe domnu asta: www.blackster883.com Acolo afli mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru T87 Postat Ianuarie 23 Autor Share Postat Ianuarie 23 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Daca te intereseaza un Sportster din 2007, injectie, cu multe accesorii si km putini, da-mi de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate