ionut_17coman Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Bună ziua , am o problemă cu o instalație la un fabric de 50 cc . În momentul care semnalizez se aprind și farul respectiv stopul intermitent . Am schimbat recent releul și tot așa . Mă poate ajuta cineva . Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Da. Un electrician. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Acum 3 ore, ionut_17coman a spus: Bună ziua , am o problemă cu o instalație la un fabric de 50 cc . În momentul care semnalizez se aprind și farul respectiv stopul intermitent . Am schimbat recent releul și tot așa . Mă poate ajuta cineva . Mulțumesc Salut, fenomenul este relativ cunoscut, contacte imperfecte pe partea de masa a cablajului. Eu as verifica si curata mufele (spate lampa pozitie/ frana si fata pozitie/ far). Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate