PicCoLo1 Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Bună ziua! Astazi am ieșit la o tură și din păcate am întâmpinat și o problemă. Las un video cu sunetul care se aude. De la ce poate fi? Am verificat uleiul și era cam pe minim, am completat cu încă 1l dar tot la fel se aude. Pareri? Mulțumesc! 20240212_154456.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Acum 55 minute, PicCoLo1 a spus: cam pe minim, am completat cu încă 1l Dacă ai pus 1l și nu a sărit peste maxim era cam mult sub minim! Pare distribuție, dar mă feresc să pun diagnostice după filmări. Eu aș pune-o pe remorcă sau în dubă și direct la mecanic/service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Așa i-am zis și eu în privat. Dacă e nevoie de transport, lasă vorbă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PicCoLo1 Postat Februarie 12 Autor Share Postat Februarie 12 Asta urmează să fac, mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate