Sebast1an Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Salut băieți! Am un yamaha wr 250f de vreo 8 luni și as vrea sa fac trecerea pe 2t. M ar interesa o beta rr 300 ,am auzit ca sunt destul de bune,au cuplu bun în ture joase,electromotor fiabil,etc. Ce m a pus pe gânduri e ca am văzut destul de multe modele de sherco se 300 pe olx la un preț foarte bun și destul de noi(2015-2016) undeva la 3500 maxim 4000 euro. Întrebarea mea este: se merita sherco? Cum sunt ca motoare? Sunt fiabile, se găsesc piese? Ce puncte slabe au ? Ce ar fi mai bun dintre beta rr 300 și sherco se 300 ambele 2016? Mulțumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Salut, Eu am beta de cativa ani deja si da, sunt destul de fiabile, gasesti usor si rapid piese pentru ele . Sherco sunt o idee mai rare, din ce stiu piesele ajung putin mai greu, nu sunt stocuri asa mari in RO. Din ce zona esti ? O zi faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate