Sebast1an Postat Aprilie 8, 2024 Share Postat Aprilie 8, 2024 Salut băieți! Am un yamaha wr 250f de vreo 8 luni și as vrea sa fac trecerea pe 2t. M ar interesa o beta rr 300 ,am auzit ca sunt destul de bune,au cuplu bun în ture joase,electromotor fiabil,etc. Ce m a pus pe gânduri e ca am văzut destul de multe modele de sherco se 300 pe olx la un preț foarte bun și destul de noi(2015-2016) undeva la 3500 maxim 4000 euro. Întrebarea mea este: se merita sherco? Cum sunt ca motoare? Sunt fiabile, se găsesc piese? Ce puncte slabe au ? Ce ar fi mai bun dintre beta rr 300 și sherco se 300 ambele 2016? Mulțumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Aprilie 8, 2024 Share Postat Aprilie 8, 2024 Salut, Eu am beta de cativa ani deja si da, sunt destul de fiabile, gasesti usor si rapid piese pentru ele . Sherco sunt o idee mai rare, din ce stiu piesele ajung putin mai greu, nu sunt stocuri asa mari in RO. Din ce zona esti ? O zi faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate