ianachim Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 (editat) SAL am ceva treaba in atena in perioada 23 -24 martie in atena si vreau sa ma dau cu moto daca cineva are de gand astept comentarii cazare studenteasca (mai merg cu un grup care vine cu un microbuz) plecarea este sigura si in fct de vreme daca merg cu moto ori ba Editat Ianuarie 25, 2007 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 ar fi o idee... daca vremea e buna de moto, count me in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 care se mai baga la drumul asta? eu deja ma gandesc foarte serios sa merg.....numai sa nu fie frig, in rest sunt ca si plecat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 cum se rezolva cu cazarea???? dar cu masa???? Fiecare se descurca sau exista o posibilitate de a organiza ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 nu ai citit? cazare studenteasca...or fi si ceva studente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 eu as vrea sa merg la Tsalonik, asa ca e foarte posibil sa ma "cuplez" cu voi, insa vremea decide in final cat intentionati sa ramaneti pe acolo, pt ca eu nu am la dispozitie decat max 4,5 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Marfa, a venit si Seven...Crezi ca ne tine? Eu abia astept... Ianachime, mai intra tata si tu si mai modereaza excursia asta ca ai deja trei insotitori, nu ne lasa de izbeliste ca o sa va bantuim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 eu o sa am cazarea aranjata pt o persoana in Tsalonik - ramane de vazut pret si alte alea cu cel putin o saptamana inainte de eveniment (dar totusi as prefera sa merg in Mai) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 sal scuze de intarziere dar prob la job primeaza ideea ar fi sa mergem in grup cu plecare in 22 joi martie orele 4 max 5 dimineata si sa ajungem la atena seara asta daca ne tine fundu ca sunt cam 1200 km partea cea mai nasoala va fi pe bulgaria aprox 500 km si sa o facem pe zi ar exista si varianta de dormi in salonic asta ramane de vazut eu am concurs de paintball sambata si duminica si vreau sa plec spre tara luni 26 martie o geanta medie o putem pune in masina ce va veni in atena cazare incercam sa facem rost pana in 30 euro de persoana dar inca nu stiu unde in atena am concurs si caut hotel ieftin in zona respectiva iar daca stiti si voi ceva este ok ne bagam inca 6-7 pers si mai scadem la bani ca e grup deja motorul cu care merg este un bmw dakar iar o viteza de croaziera ok ar fi intre 120 si 140 asta se pune in vedere pe autostrazi in grecia alte aspecte le putem discuta la tel 0744657705 bafta ps depinde foarte mult de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Pana la urma cine merge sigur? sau s-a renuntat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate