razvan12 Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Salutare tuturor ! Dupa cum am scris si in titlu , se organizeaza un circuit cu motociclete inchiriate in Maroc in toamna de catre agentia Holidaytour cu ajutorul meu, voi fi si insotitor in Maroc . https://www.holidaytourmures.ro/tour-item/circuit-motoventura-in-maroc-28-septembrie-8-octombrie-2024/#1703690145826-5af85cac-ca02 In link-ul de mai sus se gasesc toate detaliile . Ideea e sa vizitam Marrakech, muntii Atlas, (trasee frumoase moto) desertul Sahara, innoptat in desert in tabere berbere. Inclus este zborul Bucuresti-Marrakech-Bucuresti , bagaj de cala, cazare la hoteluri, mic dejun + cina, ghid local, insotitor din partea agentiei , si motociclete inchiriate din Marrakech.(la alegere) Eu personal am fost in 2013 intr-o aventura din Tg Mures-Dakar si retur pe motocicleta, 6 saptamani , iar apoi m-am reintorc in Maroc pentru ca e o destinatie superba pentru motociclisti ! Va pot oferi mai multe detalii : Razvan - 0774648732 Numai bine ! Poze din tura Mures-Dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Fiind contracost se poate muta la Bursa/servicii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate