danisop Postat Mai 10 Share Postat Mai 10 Vand Maxi Scooter Kymco AK550 in stare foarte buna. * fabricat in 2018 (editie 2019, prima inmatriculare in 2019) * cumparat de la MotoMus in Sep/Oct 2022 * 25230km rulati * cer 7500 euro (persoana fizica) * ITP pana in 09/24 * se vinde in Bucuresti (sector 3) * contact: 0741085603 (Dan) Este inmatriculat pe numele meu si toate actele sunt in regula. Maxi scooterul se prezinta excelent estetic si nu a fost implicat in niciun incident rutier, nu prezinta rugina si nici nu este revopsit. Mecanic, este intr-o stare foarte buna. Cer si ofer seriozitate, motiv pentru care am trecut mai jos si aspectele negative (De rezolvat). Specificatii: ABS, sistem keyless, mansoane incalzite (vezi mai jos sectiunea De rezolvat), lumini full LED, functie de conectare cu telefonul, navigatie, ABS, mod RAIN, senzori de presiune (vezi sectiunea De rezolvat), cric central, iluminare in spatiul de sub sa, frane brembo. Accesorii: * top case GIVI * deflector de vant * suport metalic de telefon cu prindere pe sub parbriz De cand este in posesia mea, am facut urmatoarele lucrari: * schimbat anvelope: Michelin Pilot Road 4 Scooter (DOT 2822, stare excelenta) * schimbat disc frana spate * schimbat toate placutele de frana * servisat furca * revizie obisnuita in Mai 2024 : ulei+filtru, filtru aer, verificare sistem franare De rezolvat: * senzorul de presiune din roata fata nu indica nimic * mansoanele montate acum nu au incalzire, insa am comandat un set OEM pe care il voi preda impreuna cu scooterul Ne putem auzi la telefon pentru mai multe detalii si lamuriri. Nu sunt interesat de niciun fel schimburi. VID20240510190440.mp4 VID20240510190543.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 11 Share Postat Mai 11 Super Oferta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Mai 11 Share Postat Mai 11 10k nou.7.5k sh vechi de 6 ani Nu știu dacă e super oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danisop Postat Mai 11 Autor Share Postat Mai 11 Guys, nu va certati.. exista destul "Kymco AK550 2018" pentru toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate