marius_florin Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 aveti idee unde as putea gasi simeringuri pe dimensiunile astea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 aveti idee unde as putea gasi simeringuri pe dimensiunile astea?? pe mosilor este un magazin numai cu simeringuri...orice marimi. nu stiu sa-ti spun unde exact ca nu am cum. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2007 (editat) pe mosilor este un magazin numai cu simeringuri...orice marimi. nu stiu sa-ti spun unde exact ca nu am cum. bafta Am cautat astazi de la un cap la altu al Mosilor,dar n am gasit ... Editat Ianuarie 25, 2007 de marius_florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Am cautat astazi de la un cap la altu al Mosilor,dar n am gasit ... STII UNDE A FOST PANEURO??P COLT ASA...GANDESTE K STAI CU SPATELE LA PANEURO TE UITI IN STANGA PRIMUL MAGAZIN E CU SIMERING TEL 2102209 NOVO FARM SE NUMESTE BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2007 STII UNDE A FOST PANEURO??P COLT ASA...GANDESTE K STAI CU SPATELE LA PANEURO TE UITI IN STANGA PRIMUL MAGAZIN E CU SIMERING TEL 2102209 NOVO FARM SE NUMESTE BAFTA O sa incerc s ajung azi p acolo. Novo Farm?c multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate