kreptor Postat Iunie 26 Share Postat Iunie 26 Salutare confrati! Moto este un kle 500...iar ceeace pare a fi un filtru ,a frecat pe cilindru si are un por pe unde curge antigel. Circuitul are intrare și iesire în caburatoare. În cotul de cauciuc este o sita inserata. L am lipit cu victor renț dar nu ține. No...intreb si aici... Mulțam anticipat ptr eventualele lincuri ,pareri..etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 26 Share Postat Iunie 26 E filtru de antigel,eu am pus unul de benzina auto. Cu succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 26 Autor Share Postat Iunie 26 Mulțam fain de sfat. Asa m am gîndit si eu..insa o parere în plus ..nu strica niciodata! Un filtru de benzina moto ..din metal am gadit pe emag.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 26 Share Postat Iunie 26 Teoretic, dacă schimbi antigelul (ceva mai de calitate) la 2 ani și clătești un pic instalația cu apă distilată înainte, ar merge și fără acel filtru. Doar teoretic. Practic caută ceva rezistent la temperatură mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate