Gim Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 momentan cu asta ma laud si ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 23, 2004 Autor Share Postat Mai 23, 2004 poza 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobbyadr Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 ba da...."urata" mai e momentan stai foarte bine... pai si cu ce ai vrea sa mergi dupa asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 ba da...."urata" mai e momentan stai foarte bine... pai si cu ce ai vrea sa mergi dupa asta..... momentan pentru ca vrea sa o vanda. Cam mistocutza bicicloantza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 24, 2004 Autor Share Postat Mai 24, 2004 ba da...."urata" mai e momentan stai foarte bine... pai si cu ce ai vrea sa mergi dupa asta..... cu un CBR 600RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 24, 2004 Autor Share Postat Mai 24, 2004 momentan pentru ca vrea sa o vanda. Cam mistocutza bicicloantza nu as vrea sa o vand dar cui nui pica bine sa aiba niste bani mai ales ca imi trebuie sa-mi termin garaju. pe deasupra fac si prieteni mei misto de mine ca nu ma caracterizeaza motorul asta . asa ca o sami fak altu care sami stee bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 Felicitari pt achizitie si bucura-te de ea. Nu stiu ce experienta ai, probabil ca stii tu de ce vrei s-o schimbi. Momentan, s-o stapanesti sanatos Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 nu as vrea sa o vand dar cui nui pica bine sa aiba niste bani mai ales ca imi trebuie sa-mi termin garaju. pe deasupra fac si prieteni mei misto de mine ca nu ma caracterizeaza motorul asta . asa ca o sami fak altu care sami stee bine PAI AR FII CAZUL SATI FACI UN STREETFIGHTER SAU UN CHOPPER ASA CUIM TEAM CUNOSCUT EU CIND VENEAI INTM DAR CEVA MAI MARE DE VREO 130 CAI SALUTASRI L&R ROBY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 nu as vrea sa o vand dar cui nui pica bine sa aiba niste bani mai ales ca imi trebuie sa-mi termin garaju. pe deasupra fac si prieteni mei misto de mine ca nu ma caracterizeaza motorul asta . asa ca o sami fak altu care sami stee bine oare cine face misto de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 oare cine face misto de tine te simti cu musca pe caciula?cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iunie 1, 2004 Share Postat Iunie 1, 2004 mantiiiiiiiiii nenica ce frumoasa este!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate