ghidonar Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 ahhh, de cand asteptam sa pun un video aici Nu e mare lucru dar daca mai dati si un subscribe iar visez ca gusteru', ca noi toti, ca voi ajunge sa traiesc din youtube si sa motociclesc toata ziua :)) never ever, stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 Bravo destinatie perfecta de Octomber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 te gandesti ca sunt unii printre noi care fac ce le place pentru a trai. cum sa nu-i urasti? sfat de la un amator, nesolicitat: 1. cam vibreaza camera ta - ar merge ceva stabilizare in soft poate? 2. daca nu poti filma la 4k poti da upscale (eu asa mai fac) sa urci 4k ca na, romanu are tv 4k si frigideru gol. (fara nicio referire la mine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghidonar Postat Octombrie 16 Autor Share Postat Octombrie 16 49 minutes ago, ianachim said: destinatie perfecta de Octomber este, anul trecut am facut-o cu bicla 49 minutes ago, frigider said: sfat de la un amator, nesolicitat: primesc căci sunt la început, mersi 1. ți-ai dat seama bine, am o prindere flexibilă (din segmente) pentru ca nu o pot pune direct pe centrul castii cu un suport fix. mai studiez prinderea. folosesc Capcut, o sa ma mai joc cu softul 2. bun sfat, încerc,mersi. filmez cu un gp 4, la iarna iau un osmo 3 sau un gp 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate