Dragos.69 Postat Marți la 09:44 Share Postat Marți la 09:44 Buna ziua! Detin si eu de putin timp o Honda Shadow 1994 si din pacate am probleme cu rezervorul.Este mancat de rugina,nu il mai pot suda,am incercat si efectiv se gaureste in alta parte. Am cautat sa cumpar si nu se gasesc,eu nu am gasit.Daca exista persoane care ma pot ajuta cu orice fel de informatie ,va rog sa imi scrieti. Daca stie cineva alte modele de rezervoare care se pot monta cu mici dificari,compatibilitate ,va rog sa imi scrieti. Rezervorul este cel din poza! Va multumesc anticipat! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Marți la 10:56 Share Postat Marți la 10:56 COd produs 17520MZ8810ZC, dar din pacate nu se mai fabrica. Te apuci si cauti din dezmembrari, sunt mai multi care fac asta si la noi-gasesti pe grupurile de fb userii respectivi. Sau Ebay-vad ca sunt cateva la vanzare. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos.69 Postat Marți la 11:11 Autor Share Postat Marți la 11:11 Ok,mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate