piticot Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Salutare, vand un costum moto textil, SHIMA Hero2. L-am luat în primavara și am purtat geaca un drum București-Giurgiu și retur. Pantalonii sunt doar probati, nu i-am purtat deloc. Și geaca și pantalonii au intarituri de Cordura, membrana waterproof și mesada de caldura care se pot scoate independent. Ambele piese sunt super ventilate, au panouri pe fata și spate care se desfac și transforma costumul intr-unul mesh, fermoare lungi pe mâini care ajuta la ventilație, buzunare waterproof și non, multe și utile. Le vând pentru ca am primit de ziua mea un alt costum moto și îl folosesc pe ala iar acesta sta degeaba. Brandul se poate găsi pe net sau chiar și în țară, adus de o firma din Bucuresti. Aș prefera sa dau costumul întreg dar la o adică îl pot dezmembra. Se poate vedea/proba în Sector 3/ Titan cu un telefon inainte, prefer proba sa nu fie probleme de mărime. Eu am 1.90 și 103 kg și îmi vine bine (pantalonii cam largi...) Pret: Geaca 800, Pantaloni 600; Tot costumul 1200, prețuri fixe, nu mă interesează nici un fel de schimb Mircea, 0723499199 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate