ERU Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Desi am cautat de mai multe ori noul model nu are inca un topic dedicat. Acest nou model aduce in gama CF Moto prima motocicleta adevarata de adventure din clasa, careia mai de mult i se spunea medie, insa acum cu apartia unei noi clase[400-500cmc], care nici ea nu este mica nu stiu exact cum se va numi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Au facut treaba destul de buna cu 800MT, in mod cert si asta se va vinde bine. Ataca segmentul lui Transalp, Tenere si V-Strom 800 oferind la un pret putin mai mic suficiente optiuni care sa o faca tentanta. De exemplu pilotul automat care nu exista nici macar ca optiune la V-strom 800 si Transalp. Nu stiu cat mai pot folosi producatorii japonezi fiabilitatea ca argument suprem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat 16 ore în urmă Autor Share Postat 16 ore în urmă 800MT nu a fost o mobra rea, dar nu prea era adventure era mai mult touring. De data asta pare ca e ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Am facut o cerere de oferta la ATVROM utilizand site-ul lor si m-a sunat o tanti pe care nu am reusit sa o fac sa inteleaga ca vreau si eu o lista cu tot ce contine mobra aia in configuratia standard plus ce optionale sunt disponibile si la ce pret. A refuzat sa-mi trimita pe mail informatiile dar am reusit totusi sa obtin de la ea pretul cutiilor, respectiv 6000 de ron Deci doar atat a putut sa-mi spuna despre mobra, ca acele cutii costa aprox 6000 de ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate