Sari la conținut

ERU

Super Membru
  • Număr conținut

    2.211
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    KTM 690 Avdenture E KTM 790 Adventure R
  • Numar Moto
    B xxx ERU
  • Club
    I prefer a mace !

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F 650 GS ; BMW F 800 GS ; Yamaha WR 450 F ; BMW G 650 Adventure XBMW G650 XCountry; KTM 690 "Adventure" E; KTM 790 Adventure R

Vizitatori Recenți Profil

3.294 citiri profil

ERU's Achievements

  1. Sa se duca la ei. Amicul meu asa a facut, bine a si dat de cine trebuie,[initial a vb cu un vânzator din Tm care era cam ... vânzator], dupa ce a ajuns la Arad, cu rabla si cu ce i-au mai dat, a ajuns undeva sub 4k, mie mi se pare un pret exceptional, chiar daca pentru mine, as prefera sa fie mai scumpa mobra, dar sa aiba un pic alte caracteristici.
  2. Nu fii hater. Da nu e de bine ca pleaca "Mr. Kove" din pozitia de CEO, dar asta nu inseamna ca dintr-o data fabrica nu va mai produce mobrele in care au investit timp si bani. Nu stim daca in viitor vor mai aparea modele revolutionare, dar asta e alta treaba. Oricum din cate am inteles omul este si actionar si pare ca si ramâne.
  3. Am un prieten care tocmai il comanda [in Arad] si a aflat ca au peste 100 de comenzi deja. Cred ca va fi un model foarte popular.
  4. Salut. Iti lipseste surubul superior, de la prinderea crashbarului dreapta pe cadrul motocicletei.
  5. Cumva as putea aprecia si un troll, daca e bun, nu e cazul tau. Mobra alora de la Honda, nu o poti cumpara indiferent cati bani ai. Si da mie Mosul imi aduce diverse chestii, relevant pentru forumul asta a fost un 690 in 2020.
  6. Nu stiu de unde iti iei tu informatiile. Mobra "veche" despre care se discuta pe acest topic si pe care a concurat echipa Kove anul asta [cu exceptia lui Sunier] este identica cu ceea ce se vinde. Mai mult, anul trecut totul era stok inclusiv suspensiile, anul unii dintre raideri [nu toti] au avut suspensii custom.
  7. Exista, dar asta e o tehnologie noua si din câte am inteles inovatia principala e ca tine 50 de ani. Asta e total neimportant in legatura cu acest topic. Am postat linkul pentru sfertodoctul ala care s-a molipsit de la americani cu mentalitate "China bad, China stupid, cannot inovate", btw aceeasi mentalitate pe care o aveau fata de japonezi acu niste zeci de ani. A fost prima chestie care mi-a venit in cap, pentru ca tocmai o citisem.
  8. Daca aste e tot ce ai putut sa-mi gasesti sunt super bine Important e sa iesi din dulap, stii tu ca fanii CURcubeului. Nici nu e important a cui clona esti, important e ca ai gandire de stup. https://www.tomshardware.com/pc-components/power-supplies/chinese-developed-nuclear-battery-has-a-50-year-lifespan din feed-ul lu goagle pe tel meu. Nu-ti face tu griji pentru postarile mele, sau pentru ce imi cumpar, vezi poate iti iei tu o mobra cu 3 roti si numar de lemn ca sa fii eco ..
  9. Adica prima la dreapta pe Tera nu ? Puti a clona. Daca te bagi in discutie, fa un minim de efort sa fi la curent cu ce se discuta.
  10. De unde apar astia? Daca nu as vedea ca a scris, m-as gandi ca nu stie sa citeasca ..
  11. L-am cântarit dupa ce m-am intors din tura. Mentionez ca dupa TET Turcia m-am oprit la mare in Bulgaria, unde cineva a cazut peste cortul ala rupând un arc, pe care l-am reparat cu niste harware aditional, astfel incat cu toate chestiile cortul avea 1kg, asta incluzând cort, cuie, bete, sfori si toate cele 3 huse. Aditional, protectia pentru fund, mai are aprox 150g cu tot cu husa ei. Am folosit cortul asta si cu si fara protectia respectiva si cumva, nu e intepat. Daca ar fi fost, foarte probabil ca aflam, intrucât se gaurea si salteaua.
×
×
  • Creează nouă...