pistonas Postat Miercuri la 18:19 Share Postat Miercuri la 18:19 Salut stie cineva un magazin in Bucuresti de unde pot lua un jigler standard m5 d. 65. Sau un set de jiglere m5? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Miercuri la 18:22 Share Postat Miercuri la 18:22 ce carburator ? Cauta dupa modelul de carburator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistonas Postat Miercuri la 18:26 Autor Share Postat Miercuri la 18:26 Acum 4 minute, Lup69 a spus: ce carburator ? Cauta dupa modelul de carburator... Buna. E un carburator chinezesc cu gaura m7 de jiglere. L-am adaptat la m5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Miercuri la 18:31 Share Postat Miercuri la 18:31 (editat) daca l-ai fi lasat ma M7, cred ca gaseai la chinezii din Bucuresti, asa, o sa ti-l reconstituie vreun strungar priceput...spor! Editat Miercuri la 18:32 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistonas Postat Miercuri la 18:34 Autor Share Postat Miercuri la 18:34 Acum 1 minut, Lup69 a spus: daca l-ai fi lasat ma M7, cred ca gaseai la chinezii din Bucuresti, asa, o sa ti-l reconstituie vreun strungar priceput...spor! Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate