Sari la conținut

Lup69

Membru
  • Număr conținut

    454
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lup69

  1. Si bineinteles si a doua, in duminica imediat urmatoare
  2. Probabil le-au ramas pe stoc si trebuiau consumate cumva!
  3. Ce reactie au avut baietii cand au vazut cazatura lui MM in reluare, in anticamera podiumului...
  4. Deja e in puncte, roaga-te doar sa nu cada el! Sa fi fost inspirat Tirbusonu' cu mediu pe spate???? Apropo... l-ati anuntat pe B.B. sa nu se mai chinuie sa ajunga sa vada cursa??? Maravillia ... chapeau bas!
  5. Senzational Tirbusonul in fata Martinatorului!!!!! S-a tinut si bine si frumos, insa totusi KTM-ul nu face fata.... Merge senzational pustiul.....talentat rau!!! Ar merita orice pozitie de pe podium!!!
  6. Si cursa de Moto2 a fost cu peripetii, destul de animata lupta de la locurile 2-3 in jos...per total OK.
  7. Nea Costica, cainii latra, caravana trece.....baga mare si doar asigura-te la depasiri si in intersectii...mi-as dori sa ajung la varsta matale si sa mai calaresc, una e dorinta alta e putinta!
  8. Tirbusonu' cam franjureste dopurile, nu le scoate tocmai curatele....dar invata ... Cine stie cum se va comporta maine in cursa?
  9. Tirbusonu' ii cam pune probleme Jokerului.... S-a rezolvat...
  10. Prima tura pe anul asta....
  11. Lup69

    Deviz moto Canada

    Faci reparatia intr-un service autorizat, piesele le comanzi/aduci de pe https://www.yamahasportsplaza.com/, sau https://www.jpcycles.com/, sau https://en.impex-jp.com/, sau Amazon, Ebay, piesele vin cu facturi, doar ca dureaza, apoi service-ul le monteaza, totul cu deviz...ce an de fabricatie? Si eu am un xvz 1300, din 2006, ma descurc mai greu, dar ma descurc! Bafta!
  12. Eu il alint cum vreau eu,, daca el este poreclit "Rechinul din Mazarrón" - ''Tiburón de Mazarrón'" de catre conationali, ce ma opreste sa il poreclesc cum doresc? Nu Florin Ion - "..probleme..." i-a gasit porecla, asa ca nu vad legatura... ma scuzati de replica domnu' cu coasa....promit ca nu va mai bag in seama... Scuze pentru off topic...
  13. Cursa cu surprize...Peco destul de slab astazi...Acosta l-a lasat rapid in urma dupa depasire, a impus un ritm fals, Vinalez, marele perdant, probabil i-a murit motorul si a incercat sa il reporneasca din mers, pe zona verde unde a cazut, Q a prins puncte pe baza celor intamplate in fata... Pai astia ii spun "El Tiburon", eu l-am alintat...
  14. Ohoooo, din nou, "El Tirbushon" il ia pe Joker....GasGas(KTM) mai buna decat Ducati, sau diferenta de piloti?
×
×
  • Creează nouă...