pintiliciucsergiu Postat Sâmbătă la 19:40 Share Postat Sâmbătă la 19:40 La multi ani , va rog un sfat detin xt 660 x si sunt foarte multumit dar de cateva zile cand sta motorul in neutral imi indica viteza 10 km, apoi 5 km la ora ,face asa mereu! am imprumutat un bord de la un priten si tot asa face am mers pe la baieti prin zona dar nu are nimeni habar! am rascolit internetul si nu gasesc nimic! poate stie cineva ceva! multumesc si la multi ani cu sanatate1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Duminică la 07:41 Share Postat Duminică la 07:41 Cand indica vitezele astea in neutral, motocicleta este cu spatele pe stander? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Duminică la 08:40 Share Postat Duminică la 08:40 Salut. Am patit la fel la o honda 929 acum mai multi ani, iar de vina a fost senzorul de viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate