Jump to content

The Flying Dutchman

Membru
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by The Flying Dutchman

 1. Presupunand ca moto ramane functionala dupa accident, cum poate descoperi politia acest lucru? O pune pe dyno? Si ce interes ar avea sa faca asta? @Andrei.T, spor la vanzare!
 2. Pentru muzica le folosesc si eu. Marimea e o chestie relativa. De transpirat nu-mi transpira urechile cand le folosesc, dar si asta tine de adaptarea la caldura si organismul fiecaruia. Eu le folosesc la sala. E adevarat ca nu atenueaza zgomotul ca dopurile, dar pe partea de convorbiri telefonice comunicarea se aude excelent de ambele parti. Nu. Nu stiu. Nu le folosesc pe moto, ma concentrez la drum si trafic, am dopurile Alpine MotoSafe Pro mentionate de @l.u.v. Telefonul este pe mute, e timp suficient sa vad cine m-a sunat cand opresc undeva. Oricum, castile wireless nu au o autonomie mai mare de 3-4 ore, indiferent de brand. Daca cineva doreste sa le foloseasca pe moto la drum lung nu e o optiune buna, fie si din acest punct de vedere.
 3. Jabra Elite Sport. Nu le folosesc pe moto, dar sunt extraordinare. Asta e site-ul lor, ai multe optiuni.
 4. Nu te straduiesti destul. Csf, ncsf! https://motociclism.ro/topic/763369-restaurant-cu-terasa-papa-bun-pt-proasta/?do=findComment&comment=4680223
 5. Am citit câte ceva între timp. 31 ani.
 6. Rip și condoleanțe. Cine a fost Cristi Predoi? Înțeleg că omul a fost un monument.
 7. Nu. Nu știu cine este. Nu sunt nici Nguyen, cu care am mai fost asociat, nici Petre 81, 82 sau 83 și nu-i cunosc nici pe ei. Dar îți poți închipui orice, e o lume liberă, îți poți închipui chiar și că poți domina ceva sau pe cineva. Ori îți place să fi dominată? O fi făcut vreodată sexuț? Ori o fi făcut, dar nu cum ar fi trebuit. Poate ăla e motivul pentru care aduce mereu vorba despre asta.
 8. Acum ai vise umede si cu mine, ai terminat cu @Nguyen, @Lucian M si @superbec?
 9. Cred că e typo. E vorba de o femeie consumată.
 10. De fiecare dată când citesc ce scrii mă gândesc la reclama aia care zicea: Cum le știi tu pe toate! De ce nu te apuci de scris cărți sau scenarii SF? O să te umpli de bani. @superbeca încercat să îți comunice ceva dar pari să fi ancorat în lumea ta. Somn ușor, vise plăcute!
 11. Hahahaha!!! Stiu ce vrei sa spui!
 12. SV1000 e mai mare si domina SV650.
 13. Vineri. Duminica. Am inteles. Mai ales daca s-a intamplat dupa amiaza.
 14. My Ride nu este o aplicatie de navigatie, precum Waze sau celelalte. Are alt scop, nu trebuie sa privesti nimic dupa ce ai pornit-o si pana la sfarsit. Si nu este o aplicatie premium, deci nu este recomandata posesorilor de BMW.
 15. Ceilalți nu au observat încă. Easy s-a dat de gol mai ușor dar Gion sevăntin se ascunde bine.
 16. Și tu te-ai prins, bagabontule!
 17. Eu folosesc accelerația pentru dejantare în off. Nu-mi iese de fiecare dată dar sunt încăpățânat și insist. De obicei folosesc frâna doar pentru supercalifragilisticexpiralidocius.
 18. Nu știe unde e Victoriei, easy e din Timișoara.
×
×
 • Create New...