Jump to content

The Flying Dutchman

Membru
 • Posts

  120
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by The Flying Dutchman

 1. Pro: - roti mari - suspensie superioara - vizibilitate mai buna datorita pozitiei mai inalte pe motor - mai buna decat un scuter prin traficul "static" Contra: - confort spre zero din cauza seii - lipsa spatiu depozitare daca vrei sa te duci la cumparaturi pe doua roti - predispusa la trante din cauza anvelopelor inguste daca te mananca in cwr si mergi de-a lungul liniilor de tramvai
 2. Comentariul nu a fost deloc "corect", și asta pentru mei multe motive, pe care o să le enumăr mai jos. Limbajul folosit a fost nepotrivit, asta ca să mă exprim elegant. Iar @Fiziflash a răspuns ca un domn. Nu prea cred că dumitale, lui @The_Sin_Eater sau familiilor voastre v-ar plăcea să vi se adreseze cineva cu "plm", "dreaq" sau "phootooti". Iar tonul general al mesajului a fost în nota vocabularului, adică grobian. Aveam ceva compasiune pentru @The_Sin_Eater după accidentul suferit, dar manifestarea asta mi-a șters-o total din minte. @Fiziflash a precizat în postarea inițială că nu este vorba despre el ci despre altcineva și a oferit detalii. Oricine e prieten cu limba română înțelege despre ce e vorba. De unde și până unde "nu vă asumați" și celelalte, cînd omul a scris cu subiect și predicat că e vorba despre altcineva, nu a încercat să ascundă vina făptașului și nici să bage gunoiul sub preș? @Fiziflash a mai scris, pentru cei care pot citi: "In primul pv i s-a adus la cunosinta ca pe DNx+200m a mers cu viteza si nu avea actele la el. In al doilea pv i s-a adus la cunosinta ca pe DNx+400m a efectuat o depasire trecand peste limita maxima de viteza, si nu avea actele la el. In al treilea pv i s-a adus la cunostinta ca pe DNx+600m a mers cu viteza si nu avea actele la el. Fiecare pv are puncte penalizare, doua pv uri au amenda iar unul avertisment." Dacă omul a văzut procesele verbale și a scris ce a scris, bănuiala dumitale cu privire la avertisment și amenzi, ca și aprecierile despre comportamentul românilor valorează exact cât postarea dumitale, adică o ceapă degerată. Să trăiești coane!
 3. Legea te opreste. Ceea ce vrei sa faci este idiotic si ilegal. A detaliat @pierrotlefou.
 4. @_Raul_, cam ai dreptate. Cred ca nu e rau sa impartasesc ceva din experientele mele cu transportatorii. Pe vremea aia nu eram membru pe forum dar citeam diverse topicuri care mi se pareau de interes. Asa am aflat de oportunitatile de transport. Pentru ca in urma cu vreo trei-patru ani trebuia sa transport o bicicleta din Romania in Olanda, am apelat la toti trei, adica @adrian45, @Motologistic si @Cristi Nazarov. Cu fiecare am avut cel putin trei discutii telefonice si toti m-au purtat cu vorba degeaba. Initial mi-au spus care este pretul (intre 50-70 EUR), am convenit ca inainte de a pleca in zona respectiva ma suna inapoi (nu au facut-o, tot eu i-am sunat) si asa mai departe. Long story short, toti trei m-au aburit cu mare arta. Alta, in 2019 voiam sa cumpar un F 650 GS. M-am oprit la vreo doua, in Germania si Austria, si, pentru ca nu am invatat nimic din experienta cu bicicleta, am apelat la @Motologistic, mult laudatul Marcel, pentru a intermedia afacerea si a aduce motocicleta. Il sun, vorbim, toate bune si frumoase pana cand mi-a spus ca neamtul nu-i mai raspunde la telefon, ca o sa incerce cu o verisoara sau cam asa ceva care vorbeste germana si locuieste prin zona, ca motoreta din Austria este nu stiu cum si tot asa pana cand nu a mai dat niciun semn de viata. Evident, am renuntat si am rezolvat-o singur. Ce sa vezi, neamtul a fost foarte cooperant, a raspuns la telefon si in trei zile am avut motocicleta in Olanda cu transport aranjat de el (pe banii mei dar la un pret elegant). Morala, la pomul laudat nu te duci cu sacul. Onoare, cuvant, ce vorbe sunt astea? Posibil si probabil ca au multi clienti satisfacuti dar eu, ca si @_Raul_, nu i-as recomanda nici dusmanilor.
 5. Shiny poate fi si fara ACF-50. O speli, o stergi si e gata! Poate pe la Giurgiu, cand vine Dunarea mare. @Adrian M., spor!
 6. Ce nu inteleg aici este de ce aplici ACF-50 la sfarsitul sezonului daca o tii in parcare subterana.
 7. Presupunand ca moto ramane functionala dupa accident, cum poate descoperi politia acest lucru? O pune pe dyno? Si ce interes ar avea sa faca asta? @Andrei.T, spor la vanzare!
 8. Pentru muzica le folosesc si eu. Marimea e o chestie relativa. De transpirat nu-mi transpira urechile cand le folosesc, dar si asta tine de adaptarea la caldura si organismul fiecaruia. Eu le folosesc la sala. E adevarat ca nu atenueaza zgomotul ca dopurile, dar pe partea de convorbiri telefonice comunicarea se aude excelent de ambele parti. Nu. Nu stiu. Nu le folosesc pe moto, ma concentrez la drum si trafic, am dopurile Alpine MotoSafe Pro mentionate de @l.u.v. Telefonul este pe mute, e timp suficient sa vad cine m-a sunat cand opresc undeva. Oricum, castile wireless nu au o autonomie mai mare de 3-4 ore, indiferent de brand. Daca cineva doreste sa le foloseasca pe moto la drum lung nu e o optiune buna, fie si din acest punct de vedere.
 9. Jabra Elite Sport. Nu le folosesc pe moto, dar sunt extraordinare. Asta e site-ul lor, ai multe optiuni.
 10. Nu te straduiesti destul. Csf, ncsf! https://motociclism.ro/topic/763369-restaurant-cu-terasa-papa-bun-pt-proasta/?do=findComment&comment=4680223
 11. Am citit câte ceva între timp. 31 ani.
 12. Rip și condoleanțe. Cine a fost Cristi Predoi? Înțeleg că omul a fost un monument.
 13. Nu. Nu știu cine este. Nu sunt nici Nguyen, cu care am mai fost asociat, nici Petre 81, 82 sau 83 și nu-i cunosc nici pe ei. Dar îți poți închipui orice, e o lume liberă, îți poți închipui chiar și că poți domina ceva sau pe cineva. Ori îți place să fi dominată? O fi făcut vreodată sexuț? Ori o fi făcut, dar nu cum ar fi trebuit. Poate ăla e motivul pentru care aduce mereu vorba despre asta.
 14. Cred că e typo. E vorba de o femeie consumată.
×
×
 • Create New...