hora09 Postat Marți la 11:23 Share Postat Marți la 11:23 Imi incerc norocul, desi.. Imi permit sa am anuntul in engleza, ma doare capu sa traduc asta in ro. Masina merge foarte bine, a fost intretinuta! In doi ani s-a bagat in ea mai mult decat face la vanzare Acte da, asigurari da, itp da, e a doua masina da merg aproape zilnic cu ea Contact aicea sau la +PL 786831613 Masina e in Polonia langa Lodz 10mii coco Characteristics: - 3L 6-cylinder naturally aspirated engine 265 HP - manual gearbox 6 gears - M suspension - Dafox design steering wheel - cornering headlights - bi-xenon headlights - Angle Eyes headlights - automatic headlights - headlight washers - fog lights - illuminated door handles - illuminated footrest - illuminated trunk - illuminated sun visor - keyless entry - keyless - cockpit lighting for front and rear passengers - electric sunroof - sunroof cover - leather interior - 14-way electrically adjustable front seats + 2 manual adjustments - heated seats - dual-zone air conditioning - automatic air conditioning - residual heating - automatic rain sensor - factory Alpine sound system + 6-CD changer (does not always work) - Bluetooth connectivity - SOS button (I think it's just decoration now) - All electric windows - Electrically adjustable side mirrors - Auto-dimming rear-view mirror - I installed a nice, removable hook for transporting the motorcycle to the rally - 18-inch M rims with summer tires (front in good condition Goodyear Eagle F1 Asymmetric, rear almost new Pirelli) Car Repair History Disa: One was replaced by the previous owner. The second one was replaced by the previous, previous owner. Water pump Oil pump. Brake discs. Brake pads. Timing chain (mileage 260,000 km). Power steering fluid reservoir. Coolant. Steering parts. Review: Oil every 7,000 km. Detailed Repairs and Costs 03.2023 Review. 04/05/2023 Wheel alignment. Wheel balancing (18"). Gearbox oil change (Motul). Checking the windshield seal. 06.2023 Installing the tow bar. 06.2023 Oil. Oil filter, cabin filter, air filter. Spark plugs (NGK Lazer Iridium). Rear brake discs (Brembo). Rear brake pads (Brembo). Brake fluid. Diagnostics. 28.11.2023 Oil. Oil filter. 01.2024 Front wishbones (left and right). Front cross rings. ABS pump. Brake fluid replacement. 04.2024 Overhaul of the upper section Engine and gearbox. Oil change. Oil pan gasket, valve cover. Power steering pump. Aluminum bolts, oil pump bolts. Pusher. Seals and rings. Crankcase. Mechanical belt tensioner, V-belt. Rolls. Engine head thermostat cable. Brake pad sensor. Front right washer nozzle, rear wiper washer. 05.2024 Bosch starter. 07.2024 313,000 km Servo cable. Servo fluid. Front wheel discs. Front brake discs (Brembo Prim 338 mm). Brake pads (Brembo). 08.2024 320,000 km Oil change. Driver's seat belt replacement. General inspection. 12.2024 326,800 km Oil change. Telescopic luggage carrier arms. Passenger headlights. General overview. 01.2025 327,000 km Rear shock absorbers and shock absorber covers. Gear shift lever seal. Shaft rubber. Rear wishbones. Rear stabilizer links. Geometry New battery All services were performed at BMW service, I have almost all invoices Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 13:54 Share Postat Marți la 13:54 (editat) an fabricatie? nr km? pe la vreo 330k? Editat Marți la 13:56 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Marți la 15:12 Autor Share Postat Marți la 15:12 2006 328K care cresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Miercuri la 14:38 Share Postat Miercuri la 14:38 asta e un soi mai aparte de motor de sunt asa scumpe? cand ma uitam si eu dupa un seria 1 prin 2015, era pe la 6000 de euro unu (evident ca nu motorul asta). Am ales alfa romeo GT in final (greseala tineretii sau nu.. inca reflectez la asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Miercuri la 15:58 Autor Share Postat Miercuri la 15:58 Intrebare de bun simt, la care nu pot avea un raspuns relevant sau care sa satisfaca. Valaorea este data de cel care priveste/gandeste si inevitabil de piata (explica preturile in Cluj, cineva, ca pe mine nu ma duce capu) Masina e un mix interesant, as zice un gt-eu ca cel mai bine se simte la viteza mare pe autostrada, cap-coada. Suspensia M, clar nu este masina obisnuita, cutia de viteze pe care multi o lauda.. eu nu sunt fun, in fine, nu ma incalzeste cum sunt etajate vitezele, sau am eu alte preferinte Tatal meu a avut un 116(sa nu va luati asa ceva!) a fost masina care l-a bucurat cel mai mult, a mers cu ea pana cand nu a mai putu sa conduca, 270K fara nici un fel de interventie majora, doar service. Eu am cumparat seria 1 pe emotii, nu mult dupa ce s-a dus taicamiu, mi-am dat seama dupa ce am facut-o; da clar voriam ceva pe tinereste Ca sa zic sa nu va luati 116 sau 120i e ca mori cu el pe drum.. motoare complet lesinate, nu poti depasi cu ele.. plus consuma tot cat asta de 3L. O ard airuea pe aicea ca am terminat lucru si am timp de prostii, Motorul este N52, destul de bun sa il gasesti in muzeul bwm din munchen Este o finete cu doua fete, poti merge complet elegant toata viata, sau vulgar, cel mai bine: amandoua da cu procente net inferior la vulgaritate ca sa fim exemplu bun. Pretul este pentru europa, ca (ii injur din ciuda cu fiecare ocazie) in UK sunt la sub juma de pret, practic aia abandoneaza si iau alta daca au probleme, cum a trebuit sa am serviceul la motor (doar ala 5K coco) da nu am avut o solutie mai buna, plus intentia e sa o tin.. era.. nu mai stiu nimic Sunt arogant (sper sa nu ma muste viata de dorsal prea tare cu vre-o ocazie) si vreau o casa mai mare, mai mult teren, alea alea, fiecare ban in plus e bine primit; vreau sa o vand da nu vreau sa o dau.. da eu.. vanzatorul nehotarat Si la pretul asta, spre exemplu nu includ jentile noi si gumele de iarna noi.. au cateva sute de km, daca le adaug (chiar si cu oferta buna) face pretul sa strambe nasuri. https://www.bmwblog.com/2024/11/09/bmw-n52-engine-reliability-efficiency-tuning/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Joi la 12:55 Share Postat Joi la 12:55 daca te face sa te simti bine, mai bine o tii, sau spor la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate