kreptor Postat ieri la 14:52 Share Postat ieri la 14:52 (editat) Au 3 compartimente ,velcroul în stare excelenta,fermoare fara defect.,huse ploaie. Pret 90 lei. Cîmpina ph. 0732 032 744 Editat ieri la 14:53 de kreptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Salut! Niște dimensiuni? Sau poate știi ce capacitate au. Din cele mici de 15l/buc am, dar dacă sunt mai mari mă interesează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat 14 ore în urmă Autor Share Postat 14 ore în urmă (editat) Au L40cm× 25 cm h în latura mare cu 20 cm lațime. Mai mari..cred ca mai sigur ar fi sideuri de plastic cu suport de metal dedicat ptr siguranța. Cele de textil se pleștesc si arata ca naiba. Editat 14 ore în urmă de kreptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate