Sari la conținut

Cască LS2 Blaze II

Lucian_M
 Share

Postări Recomandate

Vă salut!

Am schimbat geaca, mă gândeam să schimb și casca, e a treia MT Sincrony DS pe care o am in vreo 6 ani. Nu excelează la nimic, dar are cozoroc, vizieră solida, ochelari de soare și ventilație ok. Ce îmi place mult este câmpul vizual enorm. Aș lua altă identică, nu mai găsesc pe galben.

Căutând pe net (am văzut un Nexx fain, dar varianta ADV e vreo 19 milioane), am dat peste un clip cu LS2 Blaze 2 (la americani) https://www.amazon.com/LS2-Helmets-Adventure-Motorcycle-SunShield/dp/B0DD5LRJN2?th=1&psc=1 , varianta lucioasă, nu îmi place pe mat. La noi le-am găsit aici https://www.atvrom.ro/casti/ls2-mx702-pioneer-ii-namib-m-grey-h-v-yellow-06 , m-aș duce mâine până în Piatra Neamț, să fac o probă (au și reducere). 

Pe net arată bine, totul e ce trebuie, totuși am învățat că nu tot ce zboară se și mănâncă.

Casca mea se vede in poze, nu-i vreo rachetă, m-a protejat impecabil la accident (nu asta, casca de dinaintea acesteia din poze). Caut ceva lucios hivis, fără flip, cu micrometric și ochelari de soare. Scorpion nu îmi doresc, iar altceva parcă n-aș lua fără să probez, de asta mi-ar fi la îndemână o probă de 10-20 minute in magazin, dar as dori să știu dacă merită să merg acolo, să nu pierd vremea aiurea. Că dacă nu-mi place, mai rămân un an cu actuala. De cască zic, cu soția am 24 de ani. 😁

IMG_20240830_200717.jpg

IMG_20240512_163737.jpg

IMG_20240714_190751.jpg

Screenshot_2024-07-14-19-08-17-100_com.facebook.lite.jpg

Am fost astăzi la ATV-rom, ciuciu modelul căutat de mine. Am pus pe cap un Airoh Commander, m-am simțit claustrofob. Mai ok mi s-a părut casca adv de la cfmoto. Am plasat comandă pentru LS2, size M, sper să mi se potrivească.

Deci...

Am luat astăzi casca, relatez câteva impresii la rece:

+ Arată interesant

+ Vizieră mare, câmp vizual cum trebuie, se poate pune pinlock

+ Bureții par mișto la atingere

+ Ochelari care coboară jos de tot, ușor de acționat 

+ Grafică interesantă, au pus și niște adevizi reflectorizanți in cutie

+ Micrometric model nou, dar din plastic, la MT era din metal (nu-i panică)

+ Are ceva puncte de ventilație, să vedem eficiența 

De rău:

- grafică mata, sunt curios cât de rapid se belește 

- cozorocul, deși ajustabil, pare mai fragil decât la MT

- viziera nu are puncte intermediare, dar stă ok unde o lași (vedem la 120/h cum rămâne)

Concluzia pe moment: nu-s extaziat de achiziție, totuși am scos bureții de la MT să îi spăl și să o pun la vânzare. Sper să nu o regret...

Editat de Lucian_M
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri