Toni Posted March 10 Share Posted March 10 Vând Yamaha FZS 1000 Fazer 2003 - unic proprietar, cumpărată de nouă de la dealerul Dual Motors București. 51.500 km, stare de funcționare perfectă. ITP valabil. Înmatriculată pe numele meu. Estetic, prezintă câteva zgârieturi. Am ținut-o numai în garaj și am întreținut-o excesiv. Am folosit-o doar la drumuri lungi, în afara orașului. Consum 5 l/100 km. Nu a fost implicată în accidente. Dotări suplimentare: - protecții motor (crash pad-uri) - protecție radiator originală Yamaha - aripă spate cu protecție lanț, la culoarea motocicletei, originală Yamaha (rear hugger) - extensie aripa fată - spoiler original Yamaha (pyramid belly pan) - parbriz cu dimensiune mai mare - manșoane mânere încălzite, Saito - navigație - detector radar încorporat cu avertizare sonoră și vizual cu led roșu în bord - top case Givi 52 litri (încap două căști) + placa suport - side cases Givi 41 litri x 2 + suporții metalici. Motocicleta se află în Galați. O vând doar cu perfectarea actelor ceea ce implică și fiscal. Preț cu toate dotările incluse 3300 euro. 0730070270 20240922_105128.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts