Bica Cristian Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 O părere legata de Suzuki gsr600 recent am patit- când trag ambreiajul in mers și scad turațiile se oprește motorul . Nu face mereu după câteva accelerații mai puternice nu a mai făcut o zi 2 și apoi a început din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Salutari, 1. Primul lucru pe care-l faci atunci cand deschizi o dicutie este sa saluti. Asa dai dovada de buna crestere si respect fata de interlocutori. Respectul pe care-l acorzi o sa-l primesti inapoi. 2. Fiind o problema tehnica, ai deschis topicul in locul gresit. Roaga un moderator sa-ti mute topicul acolo unde trebuie (service si intretinere curenta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Cristian Postat Martie 16 Autor Share Postat Martie 16 Cu scuzele de rigoare ! Dacă mă poate ajuta cineva cu mutarea topicului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 16 Moderatori Share Postat Martie 16 Chiar acum, Bica Cristian a spus: Cu scuzele de rigoare ! Dacă mă poate ajuta cineva cu mutarea topicului . Rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate