Sari la conținut

MirceaB

Super Membru
  • Număr conținut

    2.578
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de MirceaB

  1. Dar ce intâmplare frumoasă și pentru el și pentru Aprilia ! Peste două săptămâni este posibil sa fie așa cum spui, specialiștii afirmă că nu este un circuit care sa avantajeze marca din Noale.
  2. Clar weekend-ul asta Vinales s-a defectat. Victorie in sprint, victorie in cursa ( cu recuperare de la mama dracului din pluton). Cum spuneam si ieri, ceva nu-i in regula cu el.
  3. Vinales a luat din nou un start bun. Ce naiba se întâmplă cu el?
  4. Așa este, decizia de a cumpăra ceva sau nu o iei din anumite motive.
  5. Cred ca ai vrut sa spui din diferite motive, nu?
  6. https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/andrea-iannone-iubita-motogp-737610.html Na, omul nu o duce rău.
  7. Mașina asta este de aproape patru ani la vânzare?
  8. MirceaB

    Deviz moto Canada

    Devizul și reparația se poate face in orice service autorizat. Există și altă variante in afară de reprezentanță.
  9. Atunci asta-i cauza. La tv se aude foarte bine.
  10. Probabil ca ai o problema tehnica. La cursa de azi s-a auzit perfect. De obicei un micofon se auzea mai tare si altul mai incet, dar lucrurile s-au reglat.
  11. Indiferent cine a lovit pe cine, la Ducati a început o mica furtuna. La cat de lung este sezonul, probabil că o să se transforme în ceva mai mare.
  12. Drumuri lungi spui? Cam ce inseamna pentru tine treaba asta? Cea mai relaxata pozitie eu cred ca este pe Duke (depinde si de inaltimea ta), dar cred ca nici un model din cele mentionate nu este facut pentru "drumuri lungi".
  13. Foarte bun Pedro Acosta, super ghinion pentru Maverick V. Chiar a fost interesanta cursa.
  14. Vinales a fost rapid. Nici el nu stie de ce. Rezultat bun in acest moment pentru Aprilia.
  15. https://www.gsp.ro/sporturi/moto-gp/mptpgp-cicatrice-tatuaje-piloti-733503.html
  16. Daca sezonul 2024 o sa fie la fel că prima cursa, tristețe maxima. Am rezistat primele 25 minute după care am schimbat pe altceva.
  17. Condoleante familiei si multa putere pentru a trece peste acest moment.
  18. Sunt din Deva, te ajut cu placere daca stiu raspunsul la intrebarile tale.
  19. MirceaB

    scutere SYM

    Este ultima oara cand iti raspund. Nu sunt fan de SYM. Ti-am spus ca pentru ceea ce am avut de facut cu el s-a descurcat mai mult de cat onorabil, la cel mai mic pret de piata de la vremea respectiva, fara probleme desi a fost folosit intens. Nu am afirmat ca este mai bun ca x,y sau z. Asta ai inteles tu, fiindca probabil citesti printre randuri (daca am facut undeva o astfel de afirmatie te rog sa o citezi). Nu sunt interesat de performante atat timp cat ma duce asa cum ai spus tu din punctul a pana in b cu niste costuri minime. Cat despre batutul de campii, te rog sa ai bunul simt si sa nu faci astfel de afirmatii, pentru ca tu esti ala care se pisa cu bolta peste tot ce inseamna alta parere decat a ta. Asta denota lipsa de respect, ca sa nu spun proasta crestere. Ai decis tu ca toata lumea trebuie sa-si cumpere ce este mai bun, mai performant, la cel mai inalt standard din toate punctele de vedere si daca nu se intampla asta, te apuci sa judeci fara nici un pic de respect. Pentru a nu lasa loc de discutii ulterioare pe care nu-mi doresc sa le mai am cu tine, nu sunt interesat de "argumentele" tale, nu-mi doresc sa influentez pe nimeni in ceea ce priveste o potentiala achizitie de Sym (spre deosebire de tine) si respect alegerea fiecaruia pentru ca o face pe banii lui si nu ai mei. Sper ca am fost cat se poate de clar.
  20. MirceaB

    scutere SYM

    Vorba lui Ianachim, fiecare a spus ceea ce a avut de spus, nu are rost sa ne pierdem vremea. Daca omul este pornit pe SYM, treaba lui. Sa fie sanatos si fiecare dintre noi fericit cu cascarabetele noastre.
  21. MirceaB

    scutere SYM

    Nu te lasi. Inteaba-l pe Ianachim ce treaba a facut cu SYM-ul. Eu sunt posesor de chinezarie de peste trei ani. Nicio problema. Peste 15000 km, intens folosit pe distributie. Service intr-un orasel de provincie impecabil (in garantie si postgarantie). Cum ti-am spus, posibil la tine sa nu se fi aliniat planetele.
  22. MirceaB

    scutere SYM

    Politica de care se pare ca alti utilizatori de SYM nu se plang. Poate ai fost tu mai ghinionist.
  23. MirceaB

    scutere SYM

    Daca tu simți scârbă, asta nu se aplica în cazul tuturor. Daca tu simți scârbă, asta nu înseamnă că oriunde și în orice context se vorbește despre Sym trebuie și tu să-ți spui părerea (iar și iar).
×
×
  • Creează nouă...