bogdan.marinescu Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Vand abonament pe 3 zile la Oddysea Festival 2025 (https://odysseafestival.com/) la 246.5RON, adica exact pretul de achizitie cu reducerea initiala. Abonamentul exista in format eletronic (PDF). In abonament apar numele si adresa mea. Am intrebat organizatorul daca abonamentul este transferabil si am primit urmatorul raspuns: > Biletul este transferabil. Datele de identificare sunt necesare pentru a finaliza plata și a valida achiziția. În schimb accesul se poate face în baza codului QR. Doar în cazul în care se multiplică biletul și apar două coduri QR, vom verifica propietarul de drept. Motivul vanzarii este ca a aparut alt eveniment in aceeasi perioada si nu pot ajunge la amandoua. Primul venit, primul servit. Atasez si dovada platii initiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 telefon de contact? (si nu ca ar fi foarte relevant, dar trebuie sa mentionezi si locatia ta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Martie 17 Autor Share Postat Martie 17 Pardon, am uitat: Telefon: 0723 797 486 (dar prefer PM). Locatie: Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate