frigider Postat Vineri la 10:57 Share Postat Vineri la 10:57 Atentie: are niste pixeli morti/obositi(?) nu apar pe toate culorile, cititi toata descrierea. Din ce am vazut pe alb si pe verde se vad cel mai usor. Am incercat sa le fac poze da nu prea merge, nu apare în poza. E o dunga de aprox 3cm, lata de 1 pixel cred, e ingusta oricum; vedeți poza cu degetele, arat unde e. Dunga incepe de sus de la degetul de sus si e pana jos la degetul de jos. Suna mult, dar nu e asa mult, ecranul e mare, înalt. Nu am cutie la el, asa l-am luat, asa il vand. Nu vine cu incarcator. L-am cumparat fara, il vand fara. Oricum se incarca pe USB C deci nu e mare panica. Mac Pro de 16 cu m1 pro 10 core cpu 16 core gpu - nu aia obosita de 14 core 16 ram 512 ssd Fara MDM, fara alte probleme. Luat de la om care-l luase de nou de la istyle, acolo l-a si resetat inainte sa mi-l vanda, tot acolo am facut si poza la factura (fara numele primului proprietar) stare baterie: 89%, 249 cicluri Laptop de nefumator. :)) Ecran super si mare si la culori. Sunet incredibil. Bateria tine bine. Touchpad imens. Tastatura smechera. Notch retardat. O bestie de calculator. Nu se incalzeste - decat daca randezi. Si nu se aude, deloc, nici când randezi. Stiu ca e un soft care duce ventilatoarele mai sus, deci daca vrei il faci mai zgomotos dar mai putin cald. Nu mi am bătut capul. Se poate face orice test, vedeți ce am pățit eu. Nu trimit in tara, doar fata-n fata se vinde. Am incercat sa fac poza la orice "defect". Totuși nu e asa rau pe cum poate suna, e f greu de văzut. Uneori știu ca e acolo dar nu o vad,îmi ia niște secunde bune sa caut problema. Pe fundal alb se vede cel mai ușor. Am lucrat o luna pe el la un proiect video personal (editare video) și nu m a deranjat efectiv cu nimic, iar dunga problema e fix acolo unde e fereastra de preview; ecranul e asa mare și are densitate mare de pixeli ca nu se vede. Și nu cred ca s morți ca nu apar pe toate culorile cred..apar pe alb,rosu, verde,albastru. Fireste ca uneori o vezi pur si simplu din senin si te enerveaza, dar daca te iei cu treaba dispare problema. In același timp dacă vedeam asta la momentul cumpărării sunt sigur 100 % ca nu îl cumpăram. Poate îl vrea cineva care lucrează cu el închis,la birou - deși repet - nu ma c*c pe mine ca e al meu acum: dar chiar nu vezi problema când lucrezi. Singurul motiv pt care l vând e ca vroiam sa vând macul air sa rămân cu pro-ul și cu un desktop decent. Dar desktopul e o idee peste macu pro la softu meu video și air ul e incredibil de practic.. Deci rămân cu ce am. A fost totuși o experienta, laptopu asta e un veritabil desktop replacement. Zona in care se vinde: Popesti Leordeni (se ajunge cu metrou Leonida). pret: 4300 negociabil. nu bate nu troncane. nu trimit, doar fata-n fata, teste etc. jur pa rosu, nu se vad pixelii aia, mi-a luat 2 zile sa ii banghesc :))) am uitat contact: aici, pm, ne-auzim. , discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate