frigider Postat Vineri la 17:01 Share Postat Vineri la 17:01 Se vinde doar carcasa, fara sursa. (a doua poza - e putin prafuita, ea se prezinta f bine) Are in ea doar ce se vede in poze - doar ceva controller de led, se aprinde rombul ala din fata, ceva conectori pentru panoul de sus si atat. Cred ca e middle tower? Lungime 37 cm Latime 16.5 cm Inaltime 44.5 cm Tine placa de baza mATX , eu am avut o Hana 8876 de la hp, am pus-o in alta carcasa acum, aflati mai jos de ce. Nu stiu daca o sursa normala are alimentare pt placa aia de comanda ledurile...desi astea mai noi sigur au poate?.. Nu ma intrebati nimic de led uri si chestii, vine cum e si aia e, toate merg Un panou quick access, si alalalt e cu surub prins. Are si 2 bays pt hdd de 3.5" (nu dau saniile acelea) Am un ventilator Noctua de 92mm pt spate luat de nou de la emag pe 12.01 cu 100 lei + transport; il pot da si pe el cu 70 ron. ATENTIE: daca vreti sistem puternic nu o luati, la mine r9 5900x ajungea la 90 de grade, desi avea cooler decent cu 7 heatpipes si vent de 120 - nu poate trage suficient aer prin carcasa asta. AM incercat si sus 1 ventilator de 120 (are prindere pt el) si jos ventilator de 120 (pus cu dublu adeziv), nu merge, nu e facuta pt asta. Are plasa de filtrare praf jos. Daca il iei pt office sau ceva light, da. Dar nu editare video etc. Am multe poze la carcasa, pot trimite in chat olx. DOAR predare personala in Popesti-Leordeni (se ajunge usor cu metrou la Dimitrie Leonida). Nu trimit ca e maricica, n-am cutie pt ea, etc. pret fix 50 de lei. impreuna cu ventilatorul noctua - hai 100 de lei ambele. contact - PM sau scrieti aici scuze, textu e luat de pe olx, am omis sa l mai curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate