mircea84 Postat Marți la 21:27 Share Postat Marți la 21:27 Pret: 50lei Foarte putin folosite si ingrijite Predare personala zona Doamna Ghica Raspund la msg privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Miercuri la 04:50 Share Postat Miercuri la 04:50 Salut! Le cumpar eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea84 Postat Miercuri la 19:49 Autor Share Postat Miercuri la 19:49 Acum 14 ore, mobiletron a spus: Salut! Le cumpar eu. Salut! Le-am rezervat pentru altcineva timp de 2spt. Anunt aici daca mai sunt disponibile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Miercuri la 19:50 Share Postat Miercuri la 19:50 ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat ieri la 14:40 Share Postat ieri la 14:40 ma asez si eu la coada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate