Jump to content

mobiletron

Membru
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

About mobiletron

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Location
  Ilfov
 • Motocicleta
  IMZ M72

Recent Profile Visitors

121 profile views
 1. Le voi folosi mai ales pe strung, trebuie sa vad din ce fac o emulsie de racire, pana acum am folosit doar ulei si WD40. Idei?
 2. Am gasit pe platforma Emag setul acesta: https://www.emag.ro/set-de-4-burghie-hss-14-16-18-20mm-bgs-8985/pd/DN6K05BBM/?X-Search-Id=805e7e5bb30a9690c4b7&X-Product-Id=46799696&X-Search-Page=1&X-Search-Position=19&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Setul contine patru burghie de 14, 16, 18 si 20 cu coada redusa la 13mm, adica maxim ce pot prinde in mandrina strungului. Le-am cumparat pt ca mi-am adus aminte ca cel mai mare burghiu pe care il aveam era de 14mm. Nu o fi mare lucru de capul lor dar la neferoase ar trebuie sa mearga fara probleme.
 3. Este mult mai mic fata de al meu iar eu am platit pe el cam aceeasi suma.
 4. N-avem ce sa facem, alte variante erau ceva mai scumpe, mai mult decat dublu. Si mai e si problema cu coronavirusul care m-a impins de la spate sa cumpar varianta asta. Dupa ce-l pun la punct asa cum doresc voi da un verdict daca merita sau nu un strung chinezesc dar deja ce pot sa spun este faptul un strung chinezesc e mai bun decat deloc. Proxxon in mod sigur este peste cele chinezesti dar sunt si mult mai scumpe. Din ce am apucat eu sa testez mini strungurile merg foarte bine la neferoase, fara probleme.
 5. Salut! O intrebare de principiu, pe pagina de facebook a unui grup din USA apar periodic la vanzare motociclete Harley si motoare de Harley. Ai posibilitatea sa faci astfel de achizitii plus transport? Multe anunturi sunt pentru coasta de Est a Statelor Unite.
 6. Am mai stat un pic de strung, dupa cum am discutat mai sus prinsese niste jocuri din patine, am insistat un pic pe ele (curatat din nou si finisate suprafetele de lucru) si am dat niste Loctite pe suruburi, necesar mai ales pt suruburile patinelor mari de la carucior. Acum merge fest si fara pic de joc, mult mai bine ca inainte dar intuiesc ca va mai avea nevoie de un astfel de reglaj dupa care ar trebui sa se stabilizeze: Am facut si un blocaj pentru carucior, ma va ajuta in anumite situatii care permit blocarea caruciorului: Surubul din imagine strange placa de sub batiu si blocheaza caruciorul, astfel se mareste rigiditatea ansamblului dar ai cursa cutitului limitata: Acum am posibilitatea sa fixez cutitul la centru, cutitele de 8X8 permit un reglaj de 4mm sus-jos:
 7. Nu merge nici sparta, am si asa ceva (copy crack). As fi luat de pe Steam download de Mohaa sau alte vechituri dar nu mai sunt disponbile.
 8. Eu zic ca e de la DRM blocking pt ca la Mohaa de exemplu am CD original si tot nu merge, am tot citit informatiile pe english si cam de aici ar fi buba.
 9. Am incercat aceste solutii, tot nu merge. M-am gandit si la solutia asta, posibil sa apelez la ea pana la urma daca nu reusesc sa-l fac sa mearga cu sistemul lui. Pe baza de english am ajuns la concluzia ca problema este de la DRM blocking iar solutiile nu mi s-au parut la indemana. Am o cunostinta care a zis ca poate rezolva problema dar e cam ocupat de la o vreme si nu-mi place sa deranjez, mai astept daca e ca nu e nici o graba. O sa incerc dar nu cred ca rezolva problema, e o chestie de compatibilitate nu de probleme de tip registri sau alte chestii de felul acesta. Mohaa toate seriie, IGI 2, Vietcong, Rainbow Six Raven Shield, Call of Duty 2, Global Mapper (soft de harti).
 10. Va intreb si eu, am pe calculator instalat Windows 8, nu mai merg multe jocuri vechi de cand am instalat Win8. Am citit ca e ceva legat de protectie pentru CD-uri, stie cineva cum se rezolva?
 11. Eu as merge pe Unior, nu am avut dinamometrica de la Unior dar fac scule foarte bune.
×
×
 • Create New...