Sari la conținut

mobiletron

Super Membru
  • Număr conținut

    749
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Honda NX650 Dominator

Vizitatori Recenți Profil

1.753 citiri profil

mobiletron's Achievements

  1. Nu se baga nimeni la ele si nu pentru ca sunt complicate ci pentru ca nu le cunoaste nimeni si se feresc de ele.
  2. Visul meu, PC800 alb. De cate ori am gasit unul era momentul nepotrivit.
  3. Pt ulei vezi ce zice manualul. Orice antigel este bun cata vreme nu este contrafacut. La supape esti bine la admisie dar evacuarea e cam stransa, mergi la mecanic pt reglaje. Ideal ar fi sa astepti sa se vindece piciorul, mobra nu pateste nimic pornita impinsa dar oasele sunt mai importante.
  4. Robinetul de la rezervor si/sau cuiele pontou de la carburatoare, e problema lor dupa un numar de km. O revizie completa la un mecanic si ai rezolvat problema.
  5. Mergi la service, e posibil sa trebuiasca curatate carburatoarele.
  6. Am trimis si eu din Unicredit, Lazar N.
  7. Nu-mi vine sa cred... Dumnezeu sa-l odihneasca!
  8. Mai fa un test, sa turezi motorul foarte putin cu 100-200 ture peste relanti fara sa apesi ambreiajul, daca zgomotul dispare este de la jocurile dintre pinioane ale cutiei de viteze.
  9. Am avut masini pe GPL de cand ma stiu, tatal meu avea Dacia 1300 cu instalatie de gaz inca din 1985 si nu a existat niciodata situatia in care masina lui, sau a mea ori a fratilor mei (si ei aveau GPL) sa ia foc din cauza instalatiei de gaz. Ca sa nu mai zic ca tatal meu a montat nenumarate instalatii de gaz pe masini si niciodata nu au existat probleme. Daca sunt montate si intretinute corect riscul unui incendiu este la fel de mic sau de mare ca la masinile pe benzina. Iar comparatia dintre EV si masina cu instalatie pe gaz este gresita pentru ca EV-ul este facut de fabrica in timp ce majoritatea instalatiilor de gaz sunt montate in unitati autorizate unde competenta de multe ori este pusa sub semnul intrebarii.
  10. E o veste buna dupa parerea mea, ca vor fi si accidente este inevitabil dar asta e valabil la orice categorie. Important e ca unii vor face pasul spre scuter, de exemplu am un frate care din comoditate nu vrea sa dea pentru permis caregoria A desi s-a suit pe motocicleta inaintea mea. A zis ca daca trece legea isi ia un scuter de 125cmc si trag ca speranta ca dupa ce va merge cu el va face din nou pasul spre motociclism. Mai am un prieten care merge pe scuter 50cmc de ani de zile, are categoria B si la fel a zis ca ca trece la 125cmc. Si mai stiu destui care au zis ca trec la scuter daca trece legea si pun pariu ca asta e o situatie generala.
  11. https://www.facebook.com/reel/2069547896738161
  12. Lucrarea nu este foarte complexa dar e un pic de munca, te-ar costa ceva bani dar nu sunt costuri imense.
  13. Sunt sanse reale sa fie deformate discurile de ambreiaj, cele metalice fara compozitie pe ele. Daca au fost incinse s-au deformat si atunci nu mai debraiaza complet.
×
×
  • Creează nouă...