Sari la conținut

Croatia - Muntenegru

Postări Recomandate

Buna dimineata!

Voi pleca in data de 24.05 intr-o tura lejera, in Croatia si Muntenegru. Traseul va fi urmatorul: Pitesti - Drobeta Turnu Severin - Veliko Gradiste - Belgrad - Plitvicka Jezera - Senj - Zadar - Split - Neum - Dubrovnik - Budva - Pluzine - Zabljak - Cacak - Kragujevac - Moldova Noua - Orsova - Pitesti. Voi ramane noptile in Belgrad, Plitvicka Jezera, Split, Budva, Zabljak, Kragujevac si Orsova si mi-ar prinde tare bine sfaturi si informatii legate de ce pot vedea pe traseu, in special altele decat ceea cunoaste toata lumea si, mai ales, unde ma pot caza decent si la preturi rezonabile. Voi pretui, de asemenea, orice alta informatie care-mi va face viata, in acele zile, mai frumoasa.

Va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am facut si eu traseul asta (+/- cateva locatii) de cateva ori. Cazarile le luam la inspiratie, de multe ori pe loc. In Croatia (si la noi in Orsova) o sa gasesti probabil cele mai scumpe cazari.

Iti recomand sa mananci in Moldova Noua, au un restaurant pe ponton, foarte misto cu mancare buna si preturi decente (am uitat cum se numeste, dar nu prea ai cum sa-l ratezi, ca Moldova Noua este o localitate mica).

Eu am luat bacul spre Serbia din Moldova noua (a fost superb, eram singurul client pe un bac nou...atasez poze)  :)))

IMG_20240729_171223.jpg

IMG_20240729_164936 (1).jpg

Hai ca am gasit cum se numeste (vezi a treia poza)

IMG_20240729_153942.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri