adimotor Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă (editat) Vand Bmw r1250gs adventure, al doilea proprietar de la 10.000 km, 70.000 km, folosita in special la ture lungi, capacul fata nu are optiunea 719, in rest absolut toate optiunile, capace laterale, pedale, manete frana, recipiente lichid frana si ambreiaj, oglinzi, toate optiunea 719, top case original, sei incalzite, manere incalzite, genti laterale semirigide cu genti interioare Lone Rider folosite la 3 ture (1000 euro), genti de cadru, toate protectiile (la crash bar, extensie talpa cric, cardan, roata fata si spate), toate pachetele, proiectoare Lone Rider fabuloase care lumineaza la 700 m, customizabile (1000 euro), alarma originala, navigatie Bmw navi 5, protectie far Ammo Guard (150 euro) cu X pe culoarea semnalizarilor (este modelul cu far adaptiv, cred ca asa ii spune), scut mai lung, original, proiectoare originale cu protectie pe culoarea semnalizarilor, parbriz mai inalt Puig plus cel original, evacuare Akrapovic, folie transparenta pe rezervor, editie aniversara 40 years, GARANTIE pana in AUGUST 2027, cardan schimbat la 60.000 km. Tinuta doar in garaj, sub prelata. Pret 21.000 euro putin negociabil. Nu ma intereseaza schimburi. Inmatriculata pe persoana fizica, se elibereaza fiscal la vanzare. Tel. 0723172865, Hunedoara. Km actuali 67684. Editat 5 ore în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă ITP?? PS. te-am notat in caiet cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Pana in 2026, am uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate