Catalin1282 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Salut dragi colegi sunt nou in branșă asta pe două roti , am și eu un scuter Yamaha X-max 125 și nu știu cum trebui sa stea apa , mi se duce linia aproape de H pleacă ventilatorul , menționez că este termostatul dat jos , mă poate ajuta cineva cu un sfat mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Un șomoiog de paie, niște moșine și curaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 4 ore în urmă Moderatori Share Postat 4 ore în urmă Acum 31 minute, Catalin1282 a spus: Salut dragi colegi sunt nou in branșă asta pe două roti , am și eu un scuter Yamaha X-max 125 și nu știu cum trebui sa stea apa , mi se duce linia aproape de H pleacă ventilatorul , menționez că este termostatul dat jos , mă poate ajuta cineva cu un sfat mulțumesc De ce este demontat din circuit termostatul?Nu crezi ca are un anumit rol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin1282 Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Am crezut că este blocat , sunt nou in branșă pe 2 roti . Ori ce sfat este bine venit mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate