ovi_ice Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Roll bag Enduristan Tornado, marimea M (32 litri). Latime 53 cm, diametru 27 cm. In interior are un buzunar mare cu fermoar (pretabil pt acte) si 3 buzunare mici cu plasa. L-am luat pentru o tura de cateva zile, iar apoi nu l-am mai folosit (am preferat rucsacul in turele de o zi). Ca marime e numai bun pentru saua pasagerului pe F800GS, deci e potrivit pt mobre adventure din clasa medie. In stare impecabila, fara nici o zgarietura sau ruptura, exact ca din magazin. Vine cu tot ce este necesar pentru prindere. E posibil sa am si factura originala (daca nu, sigur e pe mail). Pret 250 ron fix(e 450 pe siteul enduristan.ro). Predare personala in zona Militari - Rosu. Contact pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă salutare ne vedem maine sa l iau? stau prin lujerului ajung dupa 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă salut. desigur, dupa 19 e perfect si pentru mine. daca vii cu metrou, atunci ne putem intalni la Pacii, daca esti cu moto/masina, mai bine trimit locatia pe privat (e la 3 min de Cocosu Rosu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 30 minute, ovi_ice a spus: salut. desigur, dupa 19 e perfect si pentru mine. daca vii cu metrou, atunci ne putem intalni la Pacii, daca esti cu moto/masina, mai bine trimit locatia pe privat (e la 3 min de Cocosu Rosu). « flocosu » rosu e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate