florin46p Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Salut, Este cineva din Timisoara sau imprejurimi care ar avea timp sa imi faca un scurt trainig de sudura standard cu electrod (2-3 dupa-amiezi ), contra cost evident ? As vrea sa invat sa sudez unele chestii simple prin jurul casei deci nu s-ar justifica un curs de de cateva luni si cateva mi de euro. Sunt tot felul de tutorile pe net, dar cred ca e mult mai eficient sa fi langa cineva care iti zice ce nu faci bine si unde gresesti. Daca e cineva care are disponibilitate astept un mesaj aici. Multumesc mult. O zi frumoasa ! Editat 5 ore în urmă de florin46p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Acum 1 oră, florin46p a spus: Salut, Este cineva din Timisoara sau imprejurimi care ar avea timp sa imi faca un scurt trainig de sudura standard cu electrod (2-3 dupa-amiezi ), contra cost evident ? As vrea sa invat sa sudez unele chestii simple prin jurul casei deci nu s-ar justifica un curs de de cateva luni si cateva mi de euro. Sunt tot felul de tutorile pe net, dar cred ca e mult mai eficient sa fi langa cineva care iti zice ce nu faci bine si unde gresesti. Daca e cineva care are disponibilitate astept un mesaj aici. Multumesc mult. O zi frumoasa ! Salut! Ai youtube si ai practica. Cei mai buni profesori. Recomand astea: Cauta pe youtube weld.com si weldingtipsandtricks. Pentru sudura in curte este tot ce ai nevoie. Nu sunt educat in ale sudurii dar sa zicem ca ma descurc decent pentru un amator. Secretul este sa combini informatia cu practica. Pentru inceput, ce aparat ai? Editat 3 ore în urmă de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate