Horvath Postat ieri la 13:16 Share Postat ieri la 13:16 Bună ziua! Dacă ma poate ajuta cineva cu o informatie, va rog. Am nevoie de un cot esapament stanga si un tambur frâna față pentru un CZ sport 250. Doresc sa cumpar piesele originale. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat ieri la 13:24 Share Postat ieri la 13:24 Salut, cred ca locul potrivit al acestui topic era mai degraba la bursa-cumparari. Eventual roaga un moderator sa mute anuntul pe sectiune potrivita. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat ieri la 13:25 Moderatori Share Postat ieri la 13:25 Exact asta faceam,il mutam la Cumparari/Bursa. Acum 10 minute, Horvath a spus: Bună ziua! Dacă ma poate ajuta cineva cu o informatie, va rog. Am nevoie de un cot esapament stanga si un tambur frâna față pentru un CZ sport 250. Doresc sa cumpar piesele originale. Mulțumesc! Precizati locatia dvs,metoda de contact si un buget estimativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horvath Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Acum 18 ore, MirceaB a spus: Salut, cred ca locul potrivit al acestui topic era mai degraba la bursa-cumparari. Eventual roaga un moderator sa mute anuntul pe sectiune potrivita. Bafta Mulțumesc! Acum 18 ore, Kristian a spus: Exact asta faceam,il mutam la Cumparari/Bursa. Precizati locatia dvs,metoda de contact si un buget estimativ. Locația este in Ploiești, România, contact: liliana8570@icloud.com sau nr telefon: 0755691301. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate