Redresor Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Salut, are cineva vreun vitezometru de hoinar sau de altceva care sa mearga la el pt ca vreau sa imi iau o motoreta din asta care nu mai are........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 mai bine pui de bicicleta , era un topic mai vechi in care se explica cum se monteaza si care functioneaza bine pe moto Numa Bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2007 Pai stiu ca se poate pune de bicicleta,ciclocomputer,dar voiam original.Nu se poate sa nu aiba cineva dintr-o mobra dezmembrata....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 (editat) Pai stiu ca se poate pune de bicicleta,ciclocomputer,dar voiam original.Nu se poate sa nu aiba cineva dintr-o mobra dezmembrata....... [/quot Daca iti trebuie ceasu de bord am io si il donez,numa sa nu iti trebuiasca melcu de la roata ca nu am,(so dus angrenaju din el) si mi-am pus de bicicleta! Editat Ianuarie 27, 2007 de ioska tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2007 up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate