Gyurka Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Am pierdut valiza moto (topcase) Givi V46, în primele ore ale noptii de 31.07.2025, pe raza comunei Perișani (jud. Vâlcea) în porțiunea celor 12 km de drum neasfaltat ("mulțumesc" Google Maps). Conține obiecte personale și acte. Ofer recompensă persoanei care mă ajută să reintru în posesie. 0722 47 12 47 Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Ti am pus anuntul pe info trafic romania incearca sa l pui si tu te facebook ul zonal daca gasesti pagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă De invatat si retinut: * nu mergeti orbeste dupa aplicatiile de navigatie * atentie la montarea si incuierea topcaseurilor; stiu coclauri urate rau facute cu v46 fara sa fi avut vreo tendinta de parasire a motocicletei * obiectele importante (acte, bani, telefon, chei casa, chei de rezerva mobra si ce mai e important pt voi) nu se tin in topcase, ci in buzunare sau maxim intr-o borseta sau tankbag; stiu caz de dormit la prieteni din cauza de spart topcase pe coclauri si nemaigasit cheile de la casa prin rapa. Succes la recuperat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate