MariMard Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Motocicleta este în stare perfecta , foarte puțin folosită. Lucrez in Danemarca deci am folosit o foarte rar. Motocicleta este înscrisa , an fabricație 2024, unic proprietar Am făcut 2086 km, reviziile făcute la CfMoto București, mai are 4 ani garanție , Motocicleta are cartea de service ,unde se specifica clar unde au fost făcute , când au fost făcute , Rar , factura achiziție , are câteva accesorii : grile radiator , suport plus cutii laterale , suport telefon , plus alte mici protecții . Prețul este 4000€ (cu toate accesoriile incluse ). poate fi văzută În Brăila, comuna Ulmu. Pentru a-mi multe detalii ne auzim pe whatsapp +4552673133 Editat 3 ore în urmă de apriliacluj completari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) ITP, valabilitate pana cand? oferi certificat fiscal? Editat 3 ore în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariMard Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 47 minute, apriliacluj a spus: ITP, valabilitate pana cand? oferi certificat fiscal? Ofer certificat fiscal ITP valabil inca un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Cred ca mai multe poze facute corespunzator din laterale, fata, spate si bord ar fi fost mult mai relevante, nu cele doua poze facute cu drona la joasa inaltime... Doar gandeam scriind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariMard Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 12 minute, Keyser Söze a spus: Cred ca mai multe poze facute corespunzator din laterale, fata, spate si bord ar fi fost mult mai relevante, nu cele doua poze facute cu drona la joasa inaltime... Doar gandeam scriind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Parca e alta viata. Spor la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariMard Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 26 minute, Keyser Söze a spus: Parca e alta viata. Spor la vanzare. Mulțumesc Acum 3 ore, MariMard a spus: Motocicleta este în stare perfecta , foarte puțin folosită. Lucrez in Danemarca deci am folosit o foarte rar. Motocicleta este înscrisa , an fabricație 2024, unic proprietar Am făcut 2086 km, reviziile făcute la CfMoto București, mai are 4 ani garanție , Motocicleta are cartea de service ,unde se specifica clar unde au fost făcute , când au fost făcute , Rar , factura achiziție , are câteva accesorii : grile radiator , suport plus cutii laterale , suport telefon , plus alte mici protecții . Prețul este 4000€ (cu toate accesoriile incluse ). poate fi văzută În Brăila, comuna Ulmu. Pentru a-mi multe detalii ne auzim pe whatsapp +4552673133 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate