frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Un laptop decent pt chestii usoare de zi cu zi. Cititi tot anuntul: nu imi place sa iau teapa, nu imi place sa dau teapa. Am descris situatia cat de precis am putut, daca mai sunt întrebări, raspund cu placere. Istoric: Am dorit un laptop ieftin dar decent - pentru a fi folosit sa ma conectez la un desktop puternic - sa lucrez in remote. Am mai avut cu touch si e super comod uneori sa dai cu degetu pe ecran in loc sa umbli cu mouseul. Problema e ca acest laptop trebuia sa inlocuiasca un mac pro cu m1 pro, fapt care nu s-a intamplat - Envy-ul fiind pus acum la vanzare. (m-am razgandit) Placa de baza e noua, luata din america, dar nu are garantie. Pot oferi si placa de baza veche ca "dovada". (am ars-o pe cea veche bagand adaptor pe usb c de mac in el, am citit pe net ca se poate incarca si pe acolo - nu s-a putut ) Practic procesorul e nou, el fiind pe placa de baza. ^cu ocazia dezmembrarii complete a fost curatat de praf si pusa pasta de CPU noua. ^^am poze din timpul dezmembrarii daca sunteti curiosi. E un vișiniu închis, mat dar în poze nu apare culoarea reala. Plusuri: - ecran decent de 15.6", glossy, FHD - touchscreen, suporta si pen. E super comod sa dai pe "X" sa inchizi o fereastra mai ales cand nu ai mouse dupa tine. - se face tableta, auto rotate etc - destul de subtire - selectie decenta de porturi - tastatura iluminata - tastatura COMPLETA cu numpad COMPLET (home, end, pg up, pg dn) - senzor de amprenta - cititor de carduri SD - port usb c prin care poate si incarca chestii - Wifi pe 5Ghz - procesor de 15W si baterie de 45W deci ar trebui sa tina ceva. - sunet Bang & Olufsen, daca o conta - deschis arata decent, un visiniu elegant - vine cu win 11 preactivat cumva, asa o fi fost cumparat...omu de la care l-am luat i-a dat doar reset, la fel voi da si eu daca il vand. - are 2 sloturi de ram - deci se poate face upgrade, am citit ca unii pe net au pus si 32gb ram daca aveti nevoie. Probleme estetice - se vad in poze Alte probleme: - uneori apare pe ecran daca misti laptopu pictograma aia de camera enable/disable; daca dai asa cu degetu pe switch fizic de camera la fel - dar camera daca e pe enable ramane enable, daca e pe disable ramane pe disable, deci nush care e faza. am mai gasit problema asta pe net la modelul asta. O solutie extrema - daca nu folosesti camera - ca mine - e sa deconectezi panglica pe care scrie cam - ma gandesc ca nu o sa mai apara chestia aia. Pot trimite un clip pe wapp sa demonstrez. Pot deconecta si panglica de la switchul fizic - sa vedem daca se rezolva problema. Daca stai asa cu el pe birou nu am vazut sa apara pictograma. - cand l-au desfacut la service dupa ce l-am ars - au cam indoit putin lateralul de metal - in unele parti l-am dat eu la loc, in altele am renuntat, dar poate se indreapta si acolo. - nu mai are banda aceea de cauciuc pe spate, practic piciorusele. Daca il pastram cautam ceva inlocuitor. Ea trebuie sa fie subtirica sa se poata face tableta laptopul, sa se dea complet peste cap. - pe baterie scrie 55Wh dar in raportul bateriei zice ca e de 45Wh. Nu inteleg cum si de ce ca pare originala bateria dar na. E ce e. - cablul dintre priza si alimentator e de america, am adaptor, dar se poate lua si cablu pt priza ro, daca il pastram imi luam sigur. - cealalta bucata de cablu de la alimentator la laptop are un scoci pe ea, s-o fi crapat invelisul exterior al cablului, voi lua varnish termocontractant si poate o rezolv eu elegant. Sau poate nu. Specs pe scurt: 15.6" glossy, touchscreen, suporta și pen Cpu R5 3500u Ram 8gb Ssd pe NVME 256gb Alimentator US.(Stecher ciudat,am și adaptor pt priza Europa) Pret 1000ron putin negociabil. Predare personala metrou Leonida București nu prea l-as trimite ca nu am in ce sa-l bag. Contact pm sau 0 șapte 5 1 zero 2 6 9 9 sase Editat 4 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate